Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina botianu chisinauÎn anul centenarului Marii Uniri din 1918, la Chişinău au loc manifestări importante, în contextul în care mâine se împlinesc 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. În pregătirea acestor manifestări, în acest weekend s-a ţinut, în capitala Republicii Moldova, Marea Adunare Centenară, eveniment la care au luat parte şi foarte mulţi politicieni din ţara noastră. La eveniment a participat şi deputatul ploieştean Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova făcând parte dintr-o delegaţie numeroasă condusă de Traian Băsescu.

Într-o postare pe pagina personal de Facebook, parlamentarul prahovean şi-a afirmat dorinţa ca aceste manifestări să ducă la o nouă unire istorică a teritoriilor locuite de români, precizând că are convingerea că acest eveniment se va întâmpla în această generaţie şi amintind că Partidul Mişcarea Populară a fost singura formaţiune din ţară care a transformat acest deziderat într-un proiect de ţară.

“Am avut privilegiul de a participa, alături de președintele Traian Băsescu și de o numeroasă delegație a Partidului Mișcarea Populară, la Marea Adunare Centenară de la Chișinău. A fost un moment important pentru mișcarea unionistă de pe ambele maluri ale Prutului (în care PMP este vârf de lance) pentru că ne-a dat prilejul ca, plecând de la momentul istoric de acum 100 de ani, să privim cu încredere la viitorul nostru ca națiune unită. Am convingerea că noi suntem generația care va face Unirea, luând exemplul înaintașilor noștri, pentru copiii noștri”, a declarat Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova.

Back To Top