Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

blaga_basescuPrezent într-o vizită în Covasna, preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac de o duritate extremă la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga - adversarul premierului Emil Boc în cursa pentru şefia partidului.

Gandul.info scrie că Băsescu şi-a reconfirmat susţinerea pentru Emil Boc în perspectiva alegerilor interne din PDL: „Nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care-l am din 2004, Emil Boc!". Totodată, preşedintele a recunoscut că ideea creşterii de la 1400 la 4800 a numărului de delegaţi la congresul PDL îi aparţine, pentru o mai bună şi corectă reprezentare a delegaţilor.

Atac la adresa „speculaţiilor” publice făcute de Blaga

În continuare, preşedintele Băsescu a lansat un atac de o duritate fără precendent la adresa lui Vasile Blaga, contracandidatul lui Emil Boc la funcţia de preşedinte al PDL.

"Din păcate, unul din candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut o întâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba de PDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punct de vedere comportament, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră că dacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretări de schimbare de susţinere".

Băsescu l-a acuzat pe Blaga că „şi-a însuşit un atac provenit din televiziunile lui Vântu şi Voiculescu”, atunci când a declarat că vrea să-i fie şefului statului "un partener vertical, nu slugă".

Căprăria lui Blaga

"PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte!", a spus Traian Băsescu, citat de Gândul. La o altă întrebare referitoare la motivele unei asemenea supărări pe cel care, potrivit propriilor afirmaţii, a condus şi câştigat toate campaniile electorale ale PDL, Băsescu a luat foc:

„Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei”

"Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile! Punct! Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei!". După toate acestea, a venit, în aceeaşi notă şi concluzia: "Hai s-o lăsăm pe asta cu miturile create pe bani, da?”, a concluzionat preşedintele.

Sursa: gandul.info

Back To Top