Categorie: Politic

bocPreşedintele PDL Emil Boc, candidat pentru un nou mandat de şef al PDL, a participat marţi, la Ploieşti, la şedinţa Colegiului Director al PDL Prahova, reuniune în cadrul căreia şeful executivului şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru încă un mandat de preşedinte al PDL. La întâlnirea care a avut loc la Hotelul Prahova şi la care au participat aproximativ 200 de membri PDL Prahova, Boc a venit însoţit de Elena Udrea şi Ioan Oltean.

Vizita lui Boc a fost una formală, având în vedere că preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a anunţat deja că susţine candidatura primului ministru pentru încă un ,mandat de preşedinte al PDL.

La finalul întâlnirii candidatul Boc a explicat de ce vrea încă un mandat la şefia PDL: pentru a menţine şi consolida poziţia PDL la guvernare şi după alegerile de anul viitor, pentru a continua modernizarea partidului şi pentru a întări „profilul de dreapta” al PDL, pe care Boc îl consideră „singurul partid autentic de dreapta” de pe scena politică românească.

Principalul contracandidat al lui Emil Boc la şefia PDL este fostul ministru de interne Vasile Blaga. Pe data de 10 mai Blaga îşi va prezenta în faţa PDL Prahova moţiunea cu care candidează pentru funcţia de preşedinte. În cursa pentru şefia PDL s-a înscris de asemenea fostul ministru al culturii, Teodor Paleologu.

Back To Top