Categorie: Politic

iulian dumitrescu bucurestiPrezent la comitetul de coordonare al PNL București, președintele liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, și-a declarat susținerea pentru colegii membrii ai organizației din Capitală. Acesta anticipează un rezultat excelent la următoarele alegeri locale și își manifestă încrederea că Partidul Național Liberal, în ansamblul său, va continua să crească, într-o evoluție ce este un răspuns necesar pentru cetățenii care  "s-au săturat de o politică de jigniri", așteptând "soluții, proiecte și idei".

 

"Este adevărat că multă lume din partid critică organizația de București. Sunt sigur că ați auzit aceste critici. Ce greșeli fac cei care vă critică? Ei confundă rezultatele cu actuala organizație. Mai corect spus, este corect să critici rezultatele din 2016, dar este profund incorect să critici actuala organizație de București care luptă, muncește și care sunt sigur că va avea rezultate excelente.

Aveți lideri la sectoare și ca președinte de organizație oameni valoroși, de caracter, care au muncit pentru partid atunci când PNL-ului îi era greu, când liderii naționali și politica națională era în derivă. Poveștile cu blatul despre PSD le consider prostii și minciuni la adresa organizației voastre. Sunt convins că veți avea înțelepciunea, inteligența și pragmatismul să vă alegeți cei mai buni candidați la sectoare și la municipiu. Sunt convins că, pe viitor, politica națională a partidului nu va mai fi o piatră de moară pentru organizația de București. Cu o politică națională bună veți obține rezultate excelente. Dacă vom avea o politică națională confuză, dacă vom încerca să ne transformăm din politicieni în protestatari, atunci bucureștenii ne vor taxa grav. De aceea cred că aveți o organizație bună, oameni valoroși, cel mai mare potențial de creștere din țară și abia aștept să văd cum o să câștigați atât la sectoare, cât și la Capitală. Eu sigur voi fi alături de voi.

Suntem într-un moment în care trebuie să arătăm din nou românilor cine suntem noi, care sunt valorile noastre și ce știm noi să face. Avem în centrul doctrinei noastre apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor. De aceea, PNL trebuie să fie în primul rând pentru a lupta împotriva tuturor abuzurile, iar prezumţia de nevinovăție trebuie să fie o linie directoare a politicilor partidului. Noi, ca partid național, trebuie să fim principalul apărător al familiei, al tradițiilor și al religiilor creștine. Noi, ca partid național, trebuie să avem în minte întotdeauna vorbele marelui Vintilă Brătianu, din manifestul «Prin Noi Înșine»: «Unei naţiuni cucerite cu tăişul sabiei îi rămâne dreptul de revendicare şi mijloace de descotorosire, pe când, din contră, o naţiune cucerită prin mijloace economice este nimicită pentru totdeauna în drept şi în fapt!».

Profesiile liberale ne așteaptă. IMM-urile ne aşteaptă. Cei care s-au săturat de vânzătorii de iluzii, adică de PSD, ne așteaptă. Cei care s-au săturat de partidele on-line, care aleargă după like-uri pe facebook, ne așteaptă. Cei care vor o țară ca afară și care au părinți sau frați afară ne așteaptă. Cei care s-au săturat de o politică de jigniri și care vor soluții, proiecte și idei ne așteaptă. Într-un cuvânt, toată lumea așteaptă ca PNL să fie cea fost și mai mult decât atât.

Succes, PNL București! Succes, PNL!", a transmis Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL și președinte al PNL Prahova, în discursul susținut în fața colegilor din București.

Back To Top