Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianuIncapacitatea administrației locale de a asigura un serviciu public indispensabil, în absența căruia este pusă în pericol sănătatea ploieștenilor, este și în vizorul parlamentarilor de Prahova.

Deputatul PMP Cătălina Bozianu l-a criticat pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, care nu a reușit să rezolve problema dezinsecției, dezinfecției și deratizării în spațiile publice din Ploiești. "Este o rușine pentru Ploiești faptul că primarul Adrian Dobre și echipa sa sunt incapabili să gestioneze problema dezinsecției și a deratizării din oraș. Și în acest an, parcurile din Ploiești, unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, sunt niște mici jungle, în care noi și copiii noștri ne vedem nevoiți să ne ferim cum putem de gândaci, de căpușe și de șobolani. Îi cer public domnului primar să accepte orice soluție de natură să rezolve rapid această problemă, întrucât ploieștenii plătesc taxe ca să trăiască într-un oraș civilizat, și nu într-un fel de junglă", i-a transmis edilului Cătălina Bozianu după ce, de mai multă vreme, edilul tot caută să se acopere cu hârtii pentru declanșarea unei proceduri de urgență, în condițiile în care licitația propriu-zisă este departe de a fi finalizată.

Back To Top