Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

Elena-UdreaRelaţia preşedintelui PSD Victor Ponta cu omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă se întoarce împotriva liderului social-democrat.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, l-a ironizat astăzi pe Ponta, care a afirmat că România şi-a ratat toate obiectivele în planul politicii externe. Întrebată cum comentează afirmaţiile lui Ponta, Elena Udrea a spus că nu este „un specialist” în politică externă, dar că „este evident că România în ultimul timp a avut ocazia să demonstreze că e un actor important în politica din Europa de sud-est”.

„Despre ce spune domnul Ponta despre politica externă, nu ştiu ce îl califică să vorbească despre acest subiect, poate faptul că vizitează Dubaiul, împreună cu domnul Sebastian Ghiţă, şi Monte Carlo. Dar cred că nu este suficient pentru a avea opinii legate de politica externă a României”, a declarat Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a fost prezentă marţi după amiază la Ploieşti, pentru a fi alături de Emil Boc, care şi-a prezentat în faţa PDL-iştilor prahoveni moţiunea cu care candidează pentru încă un mandat de preşedinte al PDL.

Back To Top