Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

razvan prisca conf 17 5 18Sub titlul "Opreşte furtul lor! Sunt banii tăi de pensie", Partidul Naţional Liberal a lansat joi, în toată ţara, o petiţie împotriva aşa-zisei naţionalizări a banilor strânşi în fondul de pensii administrate privat, în cadrul Pilonului II de pensii. Deputatul Răzvan Prişcă a susţinut o conferinţă de presă la sediul PNL Prahova, în care a discutat despre istoricul şi randamentul Pilonului II de pensii şi a precizat că guvernanţii încearcă să acopere actualul deficit bugetar, creat prin "revoluţia fiscală", cu ajutorul celor aproape 9 miliarde de euro strânse în fondul de pensii private în cei zece ani de la lansarea acestui sistem în România. "Majoritatea PSD-ALDE a crescut cheltuielile bugetare, iar acum caută o soluţie pentru acoperirea acestei găuri negre", a afirmat parlamentarul prahovean, care a amintit că discuţii despre presupusa "naţionalizare" au existat de peste un an, iar reprezentanţii coaliţiei de guvernare le-au dezminţit, uneori "violent".

"Anul trecut, iniţiativele fiscale ale coaliţiei PSD-ALDE au dus la mărirea cheltuielilor bugetare cu o pondere uriaşă, practic cheltuiala publică a crescut, peste noapte, cu 30 de miliarde de lei, fără să crească sursele de venit. Evident, a apărut o problemă, iar colegii din majoritate au ales să taie investiţiile publice până aproape de zero. Anul trecut, au fost în buget vreo două miliarde de euro pentru investiţii publice, din care s-au realizat doar câteva sute de milioane. Investiţiile publice s-au rezumat la renovări, la intervenţii în cazuri de urgenţă, dar nu am văzut un proiect mare, un spital, o şcoală construită de la zero, o autostradă, un aeroport, nimic. Şi chiar şi aşa, au avut în 2017 un deficit destul de mare, pe care l-au acoperit printr-o ghiduşie fiscală, în sensul că s-au gândit să scoată din toate companiile de stat tot ce însemna dividende şi provizioane, adică tot ce însemna bani pe care companiile publice i-au pregătit, doi ani, trei ani, cinci ani, pentru investiţii. Banii aceia au fost luaţi şi duşi la gaura neagră a bugetului. Parlamentarul liberal susţine că în fondul de pensii din Pilonul II s-au strâns, în cei zece ani de la lansare, circa nouă miliarde de euro, sumă "foarte tentantă" pentru guvernanţi. "Anul acesta, pentru că lucrurile încep să alunece pe o pantă, au nevoie de şi mai mulţi bani. Şi atunci, această oportunitate dacă vreţi să-i spunem aşa, de a obţine nouă miliarde de euro, adică aproape 20% din bugetul anual al României, peste noapte şi foarte uşor, este foarte tentantă. Datorită reactivităţii partidelor de opoziţie, dar şi a oamenilor - pentru că banii din fondurile private de pensii sunt în proprietatea fiecărui cetăţean care contribuie - lucrurile au fost rostogolite şi amânate. Dacă, la începutul anului trecut, colegii din majoritate au reacţionat chiar violent şi au dat amenzi companiilor care vorbeau despre aşa ceva, au atacat colegii din opoziţie care vorbeau despre aşa ceva, în vară deja lucrurile au fost mai nuanţate, iar în toamna anului trecut prin OUG 85/2017 au redus procentul de contribuţie de la 5,1% la 3,75%", a declarat Răzvan Prişcă, deputat PNL Prahova.

Parlamentarul a dezvăluit că formaţiunea va amplasa în toată ţara corturi de informare, unde va putea fi semnată petiţia. Aceasta poate fi găsită, încă de pe acum, şi pe pagina de internet a formaţiunii politice, la adresa www.pnl.ro/petitie.

Potrivit lui Răzvan Prişcă, în Prahova sunt în prezent peste 160.000 de persoane care contribuie la fondul de pensii private.

Back To Top