Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

laura moagher in parlamentDeputatul PSD de Prahova Laura Moagher, care este vicelider al grupului social-democraților din Camera Deputaților, a avut, vineri, un răspuns vehement la gestul președintelui liberal Ludovic Orban, care a anunțat ieri că a depus o plângere penală împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea, președintele PSD, pentru trădare, uzurparea funcţiei publice și divulgare de informaţii nepublice.

Parlamentarul de Prahova acuză "un atac mișelesc la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației".

"Plângerea penală depusă împotriva doamnei Prim Ministru Viorica Dăncilă este un gest incalificabil al unei persoane care nu a făcut altceva decât să continue atacurile la adresa Guvernului. Ca femeie politician sunt profund îngrijorată că, în zilele noastre, persoane ostile dezvoltării țării și bunăstării poporului nostru apelează cu nonșalanță la astfel de tertipuri. Este un atac mișelesc, de joasă speță al unui pseudolider de opoziție. Este un atac direct la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației. Scopul nu pare să fie altul decât cultivarea unui sentiment de teamă și insecuritate în activitatea și percepția de lider a doamnei Viorica Dăncilă", a comentat Laura Moagher.

Aceasta consideră că "depunerea plângerii penale împotriva Premierului este o acțiune violentă, nedemocratică și are ca scop principal blocarea guvernului care are performanțe notabile și perspective serioase privind bunăstarea românilor".

Parlamentarul PSD crede că "Programul de Guvernare PSD i-a speriat pe toți cei care nu au interesul ca România să se dezvolte și acest fapt i-a adus în situația disperată pentru ei, de a recurge la astfel de gesturi. Nu este prima dată când opoziția vrea uzurparea PSD de la guvernare, mijloacele folosite devenind din ce în ce mai josnice".

"Voința și votul românilor nu înseamnă nimic pentru liberali atunci când interesele lor de grup urmăresc destabilizarea țării și escaladarea democrației", a acuzat parlamentarul de Prahova, care a spus că, pe această cale, ca vicelider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, dar și în calitate de cetățean al României, vrea să tragă "un semnal serios de alarmă în privința a ceea ce se întâmplă în aceste zile cu doamna Viorica Dăncilă" și să condamne "astfel de practici de obstrucționare, care nu aduc nimic bun românilor și României".

Sursa: Facebook/ Laura Moagher

Back To Top