Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dan radulescuCartierul Mitică Apostol, deși parte a Ploieștiului, nu ajunge aproape niciodată pe lista de priorități a autorităților. Cel mult, reușește să atragă promisiunile candidaților, înaintea alegerilor, după care este lăsat din nou pradă uitării și nepăsării. Iar vocile celor câteva mii de locuitori de aici, ploieșteni cu acte în regulă, nu reușesc deloc să se facă auzite, deși problemele sunt multe, iar rezolvările nu atât de costisitoare față de alte investiții fără de care Ploieștiul ar fi dus-o bine mersi.

 

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a efectuat, în weekend, o vizită în cartierul Mitică Apostol, zonă a orașului unde locuiesc aproape 600 de familii și care este, mereu, pe nedrept, uitată de autorități.

"Am stat de vorbă cu locuitorii și am vizitat câteva străzi. Discuțiile au avut în vedere principalele probleme ale micii comunități, precum: străzile neasfaltate în realitate, dar care se pare că în acte figurează a fi asfaltate, canalizarea inexistentă, în condițiile în care această problemă s-ar putea rezolva foarte ușor printr-un proiect pe fonduri europene, lipsa rețelei pentru apă, la fel, un proiect pe fonduri ar rezolva situația, desființarea postului de poliție locală fără justificare, rețeaua electrică subdimensionată, aruncarea gunoaielor pe locurile virane și existența ambroziei", a relatat parlamentarul.

Deputatul a anunțat că, în această săptămână,  va face o serie de interpelări către Primăria Ploiești, Electrica, Apa Nova și Direcția de Sănătate Publică, prin care va cere lămuriri asupra tuturor acestor probleme: "Este timpul ca reprezentanții comunității, aceia aleși o dată la patru ani, să înțeleagă cu adevărat că sunt angajații celor care i-au votat. Faptul că sunt plătiți din bani publici ar trebui să fie o mare responsabilitate pentru ei!  Dar, și mai important, trebuie ca locuitorii să devină cetățeni – să lase rușinea deoparte și să întrebe direct primarul, consilierii locali, oriunde-i întâlnesc - la ședințe, în magazine, în benzinării sau pe stradă, ce au făcut pentru acest oraș!"

"Povestea o doamnă din cartier cum tov. Ganea (viceprimarul Cristian Ganea - n.r.), în campania trecută, promitea că dacă va fi ales, va «băga canalizare de la Brazi»... Locuitorii încă așteaptă, așa cum s-au obișnuit de 28 de ani! Cum bine spunea cineva: «toți politicienii trec pe la noi o dată la patru ani, promit că rezolvă totul, iar pe urmă-i mai vedem la față decât peste alți patru ani».  Răspunsurile de genul «nu sunt bani», «la anul» sau «avem în plan» trebuie să fie taxate drept minciuni. Să nu uităm că din fondurile europene pot fi accesate sume pentru modernizarea și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor - asfaltări, canalizări, școli și grădinițe, iar funcționarii din Primărie, care ar trebui să faciliteze accesul spre acești bani, au sporuri salariale destul de consistente, tocmai pentru că ar trebui să «lucreze» cu astfel de proiecte...", a punctat deputatul USR.

Parlamentarul a promis că va face publice răspunsurile primite de la autorități. "Ținem legătura și ne reauzim imediat ce voi primi răspunsurile la interpelările pe care le voi depune, pentru a stabili, împreună, următorii pași pentru rezolvarea problemelor!", a transmis acesta.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

 

Back To Top