Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescu ludovic orbanSenatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, susţine că decizia lui Ludovic Orban de a depune o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă nu a fost dezbătută în partid. Dumitrescu susţine că subiectul a fost discutat abia astăzi oficial în Partidul Naţional Liberal, în cadrul unei şedinţe a Biroului Executiv la care liderul organizaţiei judeţene a votat împotrivă. Într-o postare pe pagina de Facebook, Dumitrescu spune că plângerea penală „nu este o armă politică” şi că e nemulţumit de faptul că Ludovic Orban a făcut acest demers fără să-şi fi informat colegii.

„Domnul Orban nu s-a consultat cu nimeni. Azi, cerând vot de încredere în Biroul Executiv, și-a recunoscut greșeala. În sedinţa Biroului Executiv al PNL de astăzi, am votat împotriva susținerii deciziei președintelui PNL, Ludovic Orban, de a depune plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă”, a afirmat senatorul Iulian Dumitrescu.

Preşedintele PNL Prahova şi-a argumentat decizia. „Cerând astăzi vot de susținere în partid, practic și-a recunoscut greșeala, a recunoscut că, în situaţii ca aceasta, nu există nicio diferență între persoana fizică și preşedintele PNL Ludovic Orban. Nu am comentat decizia pe fond, dar e normal să discuți în partid și apoi să iei o decizie atât de importantă. În opinia mea, plângerea penală nu este o armă politică. Au fost mai multe voci în Biroului Executiv care au susținut, dimpotrivă, că plângerea penală poate să fie o armă politică. Eu cred că există instituții vigilente, abilitate să se sesizeze pe înaltă trădare, nu cred că o persoană fizică, oricum s-ar chema ea, poate să fie mai vigilentă decât aceste instituții”, a explicat preşedintele PNL Prahova.

Back To Top