Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescu1Președintele PNL Prahova a lansat acuzații foarte grave, susținând că votul său, care figurează în favoarea propunerilor Comisiei Iordache privind modificarea legii referitoare la statutul judecătorilor și magistraților ar fi fost falsificat. Acesta spune că nici măcar nu a fost prezent la votul din Senat.

 

"Nu știu pe cine am deranjat, dar am asistat în această după-amiază la o tentativă mârșavă de compromitere a mea. În ciuda faptului că nu am participat la votul exprimat în Senat pe modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, pe lista nominală de la vot figuram ca și cum aș fi fost prezent și aș fi votat în favoarea propunerilor Comisiei Iordache. Colegii de la PNL au sesizat cât de gravă era situația, m-au anunțat și am ajuns în câteva minute în sala de ședință a Senatului. Am cerut explicații de la microfonul central, după ce am arătat că nu am fost prezent la vot, nu am folosit cartela de vot și nu am semnat condica de prezență. Sper ca actuala putere, PSD-ALDE, să corecteze minciuna, nu îmi închipuiam că asemenea mârșăvii sunt posibile în Senatul României", a scris Iulian Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.

Senatorii au votat, marți, pentru a treia oară proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul judecătorilor şi procurorilor. Proiectul a trecut cu 79 de voturi "pentru" și 26 "împotrivă".

Back To Top