Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

nae alexandriAlexandri Nicolae, fost deputat de Prahova și actualul director al TCE Ploiești, și-a dat demisia din PNL.

Alexandri Nicolae a declarat, pentru Incomod, că decizia este una personală, unilaterală. Pe piața zvonurilor circulă informați potrivit căreia fostul deputat de Prahova ar intenționa să se înscrie într-un alt partid politic, teorie care, cu siguranță, va i confirmată sau infirmată în perioada următoare.

Alexandri Nicolae, în prezent director al Transport Călători Express, operatorul de transport public din Ploiești, a fost deputat de Prahova din partea PNL, în mandatul 2012 - 2016, dar și pentru scurtă vreme, în 2008, când l-a înlocuit pe Adrian Semcu.

De-a lungul vremii, acesta a mai deținut funcții de subprefect și prefect (2006 - 2008), consilier județean (2004 - 2006), consilier local al municipiului Ploiești (2012). A fost director general al Parcului Industrial Ploiești, între 2011 și 2012, și director general al Conpet SA Ploiești, în anul 2012.

Back To Top