Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Dan Radulescu USR PrahovaDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a dezvăluit, luni, că la Lukoil ar fi avut loc un nou incident care reamintește de restanțele pe care autoritățile le au, atât la capitolul monitorizarea calității aerului, cât și în ceea ce privește măsurile luate împotriva poluatorilor sau măcar pentru identificarea acestora.

 

"Săptămâna trecută, iarăși, la Lukoil a avut loc un incident, evident, catalogat de reprezentanții rafinăriei că fiind «minor», de nebăgat în seamă și, bineînțeles, rezolvat atât de imediat, încât reprezentanții autorităților nici n-au avut timp să-și părăsească birourile... 
Ce bine-ar fi dacă, la fel de subit, s-ar rezolva și problema mirosurilor care nu miros, mereu aduse de vânt și, mereu, din altă parte decât dinspre poluator, dacă Direcția de Sănătate Publică ar elabora mai repede acel Studiu Integrat de Sănătate, prin care să confirme legătura dintre poluare și înrăutățirea calității vieții locuitorilor din Ploiești și din împrejurimi, dar, mai ales, cât de minunat ar fi ca tovarășa Grațiela Gavrilescu să-și facă treaba pentru care a fost aleasă (deputat), apoi numită (ministru)... De exemplu, ar putea începe cu instalația de monitorizare a aerului din fața Ministerului Mediului care «funcționează» doar pentru necunoscători, indicând temperatura și viteza vântului, în niciun caz... calitatea aerului... 
Oricum, până la împlinirea acestor fantezii, am trimis Agenției de Mediu Prahova, o nouă solicitare, prin care cer să ni se spună dacă au existat sesizări privind acest incident tehnologic, atât din partea locuitorilor, cât și din partea rafinăriei și măsurile adoptate pentru constatarea efectelor lui asupra stării de sănătate a populației...", a scris Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

dan radulescu lukoil 28 mai

Foto: Observatorul Prahovean

Back To Top