Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ponta_victorVictor Ponta respinge acuzaţiile lansate de Elena Udrea, care l-a ironizat pe liderul PSD spunând că, probabil, faptul că şi-a petrecut concediile în Dubai şi la Monte Carlo cu omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă îl face pe Ponta expert în politica externă. Aflat vineri  la Ploieşti, Ponta a spus că îşi petrece concediile cu soţia şi cu copii săi.

„Eu îmi fac toate concediile şi o să le fac în continuare cu soţia mea şi cu copiii, pe care îi iubesc. Nu fac cu nimeni altcineva. Faptul că doamna Udrea nu are asemenea sentimente e o problemă pentru care o deplâng şi care explică incapacitatea ei de a fi până la urmă un om bun şi un om normal.

Şi sunt convins că înţelege mesajul meu. Eu chiar îmi iubesc şi soţia şi copiii şi mă bucur de ei şi merg cu ei în concediu de fiecare dată. O deplâng pe doamna Udrea că nu împărtăşeşte asemenea sentimente. Nici nu prea are faţă de cine”, a afirmat Victor Ponta vineri, la Ploieşti.

Prezentă la Ploieşti miercuri, Elena Udrea a afirmat, întrebată fiind cum comentează afirmaţiile lui Ponta, care a spus că România a ratat toate obiectivele în planul politicii externe, că ea nu este "un specialist" în politică externă, dar că "este evident că România în ultimul timp a avut ocazia să demonstreze că este un actor important in politica din Europa de sud est".

"Despre ce spune domnul Ponta despre politica externă, nu ştiu ce îl califică să vorbească despre acest subiect, poate faptul că vizitează Dubaiul, împreună cu domnul Sebastian Ghiţă, şi Monte Carlo. Dar cred nu este suficient pentru a avea opinii legate de politica externă a României", a declarat Elena Udrea.

(Daciana Ilie)


Back To Top