Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

calendarul poluariiUn protest de amploare împotriva poluării se anunță pentru marți seară, la Ploiești. Data nu a fost aleasă întâmplător, 5 iunie marcând Ziua Mondială a Mediului. Iar ploieștenii o vor celebra îngrozindu-se, de exemplu, de cât benzen au respirat în ultimul an.

"Anul trecut, am împărțit ploieștenilor peste 5.000 de calendare ale poluării unde erau marcate zilele în care a fost depășită limita maximă admisă la benzen. În perioada ianuarie – august 2017, din 243 de zile, în 143 s-a depășit această limită! Cea mai poluată lună, a fost mai, cu 27 de zile în care s-a depășit limita legală admisă.

Am strâns, în campania «STOP Poluării orașului Ploiești», alături de colegii mei și de alți voluntari, peste 4000 de semnături, pentru a arăta, celorlalți parlamentari, susținerea locală pentru inițiativa legislativă pe care am depus-o, prin care ceream modificarea legii calității aerului în favoarea cetățenilor. Presa locală ne-a susținut prin zeci de articole! Degeaba! S-a opus tocmai Ministerul Mediului! Condus ilustru de nimeni alta decât concitadina noastră, tov. Grațiela Leocadia Gavrilescu...

Astăzi, de ziua mediului și în ziua protestului din fața Prefecturii din Ploiești, vom lansa un nou calendar al poluării!

Tipărit în 5000 de exemplare, cuprinde perioada septembrie 2017 – aprilie 2018 și, precum anteriorul, prezintă situația depășirii valorii maxime legale pentru benzen: din 242 de zile monitorizate, în 150 s-a depășit limita! Luna în care am respirat cel mai mult benzen, un element cancerigen extrem de periculos, a fost decembrie – 27 de zile din 31, câte a avut luna cadourilor...

Voi împărți din nou, ploieștenilor și colegilor mei, deputați și senatori, acest calendar! Îl voi expedia, prin poștă și autorităților locale care ar trebui să-și facă treaba: Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu, Direcția de Sănătate Publică Prahova și, nu în ultimul rând, Primăriei Ploiești!", a anunțat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

De Ziua Mondială a Mediului, ploieștenii vor protesta, începând cu ora 17.30, în fața Palatului Administrativ, împotriva poluării din municipiu și din împrejurimi.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top