Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

george pana 2În ultimele zile au apărut mai multe acuzaţii cu privire la presupuse tentative ale unor factori de decizie din administraţia publică sau direcţiile deconcentrate de a forţa angajaţii sau colaboratorii să participe la mitingul de amploare programat de PSD în Bucureşti în data de 9 iunie. La Ploieşti, acuzaţiile au vizat Agenţia pentru Protecţia Mediului, SC Hale şi Pieţe şi Transport Călători Express.

 

Angajaţii de la APM ar fi fost constrânşi de superiori să participe la miting, iar la TCE s-ar fi făcut liste de prezenţe, cu promisiunea acordării unei sume de 50 de lei şi a trei mici şi-o bere de persoană, potrivit unui denunţ publicat de ziarulincomod.ro. Aceleaşi informaţii mai arată că la Hale şi Pieţe, o altă societate a administraţiei ploieştene, s-ar fi făcut presiuni atât asupra angajaţilor, cât şi asupra comercianţilor care au tarabe închiriate. Şeful APM Prahova, Florin Diaconu, şi directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, au dezminţit categoric aceste informaţii, mai notează ziarulincomod.ro. La rândul său, viceprimarul municipiului Ploieşti, George Pană (ALDE), a catalogat zvonul ca o "mare minciună", dând de înţeles că ar exista interese ascunse, posibil din partea unor persoane care blochează şi proiectul de reconstruire a platoului Halelor Centrale.

"Înţeleg că sunt acuzat pentru faptul că «am ameninţat cu evacuarea comercianții care vând pe platoul Halelor Centrale» dacă aceștia nu vor participa la mitingul din data de 09 iunie. Pot spune că este cea mai mare minciună care ar fi putut fi promovată în acest context. Dincolo de faptul că nu am absolut nici o atribuţie în gestionarea contractelor comercianţilor trebuie spus că nu am absolut nici un fel de relaţie de prietenie sau profesională cu vreunul din ei. Pot însă să mă gândesc la faptul că lupta mea dusă în vedere construirii noii pieţe centrale agroalimentare naște se pare unele pasiuni din partea adversarilor realizării acestei nevoi absolute pentru Ploieşti şi ploieşteni, pasiuni care dincolo de dorinţa de a bloca un astfel de proiect se regăsesc inclusiv în astfel de minciuni. O astfel de «presiune» nu există iar cei care mă cunosc ştiu cu siguranță că acest mod de manifestare nu mă caracterizează", a afirmat George Pană, viceprimarul municipiului Ploieşti, într-un mesaj publicat astăzi pe Facebook.

Back To Top