Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu declaratie politicaÎn declarația sa politică din această săptămână, deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu trece în revistă evenimentele din ultimele zile, care au împărțit România în două, sacrificând-o pentru nimic altceva decât mizele politice de la cel mai înalt nivel.

"De la sfârșitul săptămânii trecute, dacă ar fi să ne luăm după mass-media și după rețelele sociale online, România pare mai învrăjbită ca niciodată. Un discurs al urii, care-i împarte pe români în «ciuma roșie» și „tefeliști”, a pus stăpânire pe spațiul public. Fanaticii ambelor cauze își aruncă unii altora insulte și amenințări. În loc să guverneze țara, liderii PSD se țin de mitinguri-mamut, aducându-și partidul în mii de autocare, la București. Doamna Firea încearcă să capitalizeze electoral, într-un mod insultător pentru inteligența oamenilor, succesul mondial al Simonei Halep și este alungată de pe stadion într-un cor de fluierături. La rândul lor, activiștii anti-PSD fac exces de zel și jignesc segmente importante ale societății, asociindu-le pe nedrept cu «ciuma roșie».

Dar niciuna dintre taberele în conflict nu pare să-și fi pus o întrebare simplă: corespunde această atmosferă de război politic total cu starea de spirit a majorității românilor? Eu cred că nu. Sondajele de opinie recent date publicității arată că niciodată nu am avut atât de mulți oameni cărora nu le pasă de partide, de politicieni sau de instituții compromise ale statului. Majoritatea covârșitoare a românilor are cu totul alte preocupări și cu totul alte interese decât au clasa politică, clasa de activiști civici sau clasa procurorilor. Agricultorii se îngrijesc de recoltă, angajații din multinaționale de «task»-urile de la job, iar patronii – de creșterea profitabilității afacerilor lor. Îi unesc nevoia de autostrăzi, de trenuri care să circule cu o viteză rezonabilă, de spitale și de școli care să ofere servicii publice de calitate", puncteazĂ parlamentarul prahovean.

Potrivit Cătălinei Bozianu, toate această vrajbă se rezumă, de fapt, la un "război politic și mediatic" și nu face altceva decât să le strice liniștea celor care reprezintă majoritatea, își văd de treabă, au nevoi și revendicări concrete. "Mai mult decât atât, le pune în pericol viitorul lor și al copiilor lor. Pentru că România arată, astăzi, ca un sat fără câini, o țară guvernată prost sau deloc, aflată la dispoziția unor iresponsabili periculoși. Iar noi, acei politicieni care cred că politica înseamnă, în primul rând, să pleci urechea la ceea ce spune țara, mai ales acea parte uriașă a ei care tace, avem datoria să facem tot ceea ce depinde de noi ca să oprim nebunia care divizează vârfurile societății. Lansez, de aceea, un apel către toate părțile care poluează, în aceste zile spațiul public: Opriți spirala agresivității și ascultați acea parte de Românie căreia nu-i mai pasă nici de voi, și nici de războaiele voastre! Purtați războiul firesc, Putere-Opoziție, în limitele decenței și ale democrației, fără să jigniți părți întregi ale societății românești! Dați-le românilor șansa de a trăi într-o țară normală și de a recâștiga încrederea în statul lor!", a transmis deputatul PMP Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top