Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu interpelare autostradaDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu cere explicații clare din partea conducerii Ministerului Turismului, care s-a tot încurcat, de-a lungul vremii, în bâlbe și proiecte pentru construirea autostrăzii Comarnic - Brașov, o șosea importantă, necesară și rămasă, totuși, la stadiul de dorință.

 

Parlamentarul prahovean a depus o interpelare adresată ministrului Transporturilor, Lucian Șova, care acum exact o săptămână anunța că renunță la unitatea de proiect cu Banca Mondială, pentru autostrada Comarnic - Brașov, și optează pentru un parteneriat public-privat (detalii AICI, AICI și AICI).

"I-am cerut explicații ministrului Lucian Șova pentru afirmația halucinantă potrivit căreia s-ar fi renunțat la construcția tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov ca să se prevină... plecarea multinaționalelor care, cu autostradă, s-ar vedea nevoite să dea salarii mai mari. Ministrul Transporturilor trebuie să le spună prahovenilor, românilor în general, dacă așa gândește și dacă planul Guvernului din care face parte este condamnarea lor la subdezvoltare și la blocaje în trafic", a declarat Cătălina Bozianu.

În interpelarea adresată ministrului Lucian Șova, deputatul de Prahova îi cere acestuia să ofere mai multe detalii privind anunțul făcut zilele trecute și să prezinte stadiul proiectului de realizare a autostrăzii Comarnic - Brașov, respectiv evoluțiile pe termen scurt ale acestuia.

 

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top