Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

parcul municipal vestDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu apreciază ca necesară realizarea Registrului spațiilor verzi și urmărește îndeaproape modul în care autoritățile locale ploieștene îndeplinește această sarcină, mai ales că edilii municipiului au în administrare un oraș care se confruntă cu probleme grave din cauza poluării.

"Parcurile și zonele verzi sunt extrem de importante într-un oraș poluat ca al nostru unde, în plus, se și construiește haotic - elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic general fiind sinonimă cu veșnicia dar, din păcate, nu și cu plata salariilor pentru cei care ar trebui să îl realizeze... În luna mai, solicitam Primăriei Ploiești stadiul realizării Registrului spațiilor verzi din municipiu (VEZI DETALII). Consider că monitorizarea lor este foarte importantă, într-un oraș ce se vrea a fi unul european! Nu asta crede și instituția: «n prezent (sic!) Direcția Tehnic Investiții elaborează tema de proiectare și caietul de sarcini (...) » – adică, nu face nimic! Chiar dacă sunt asigurat «cu considerație» (sic!) de către primar, un domn consilier, un șef de serviciu și un director executiv că, după «finalizarea procedurii de achiziții», mi se va comunica termenul de finalizare a «obiectivului», îmi permit să nu cred în această promisiune... Voi continua demersurile! Pentru că «plămânii verzi» ai orașului sunt mai importanți decât interesele de partid, iar politica ar trebui să fie despre oameni și nevoile lor! Întotdeauna, nu o dată la patru ani, când sunt alegerile! sîc! – înseamnă «așa, astfel», adică «așa era scris» și se folosește ca o întărire, o subliniere, pentru cititor, a greșelii dintr-un text", a declarat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top