Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

traian basescu sinaia 2019Fostul preşedinte Traian Băsescu îi transmite lui Liviu Dragnea, după decizia de condamnare a acestuia la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, să plece din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, deoarece are o condamnare definitivă şi alta în primă instanţă. Acelaşi mesaj a fost transmis şi de reprezentanţii PNL şi ai USR.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, afirmă că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor: „Cel mai firesc gest al domnului Dragnea după decizia instanţei ar fi demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Mingea e la PSD. PSD ar trebui să pună România pe primul loc, şi nu interesele grupării infracţionale, nedemocratice şi incompetente Dragnea-Dăncilă”, a scris, joi, Turcan pe Facebook.

Fostul premier Dacian Cioloş, membru fondator al partidului „Mişcarea România Împreună”, spune că „prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică”. „A conduce o ţară e un privilegiu sacru, nu e un simplu drept cetăţenesc. Prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică. Dar pentru asta trebuie să ai Demnitate! Şi un minim respect pentru cei care ţi-au oferit privilegiul de a ocupa o astfel de poziţie în stat", a scris Dacian Cioloş, vineri, pe Facebook. „În concluzie. Stimaţi lideri ai PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale. Are de-a face cu onoarea şi cu bunul simţ! La care mă încăpăţânez să cred că românii pe care presupun că-i respectaţi au dreptul”, a mai scris Dacian Cioloş.

Traian Băsescu i-a cerut, de asemenea, lui Liviu Dragnea să renunţe la preşedinţia Camerei Deputaţilor, a treia funcţie în stat. „Daddy, nu doresc nimănui să fie condamnat, dar tu ai o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă. Pricepi că nu mai poţi administra discreţionar ţara şi că trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat)? Acum! La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar, din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum!”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte PMP, a lansat acelaşi mesaj. „Liviu Dragnea nu mai poate rămâne în fruntea Camerei Deputaţilor după ce a primit această condamnare, chiar şi în primă instanţă. PSD-ul trebuie să se trezească din fundătura în care a intrat şi să renunţe, fără ezitare, să mai stea la mâna unui politruc care vrea cu orice preţ toată puterea. România nu poate avea în fruntea ţării pe cel de-al 3-lea om în stat cu două condamnări. În politică, toate trebuie să aibă o limită!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Back To Top