Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

blagaDoi dintre candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PDL s-au aflat marţi după amiază la Ploieşti, pentru a-şi prezenta moţiunile în faţa delegaţilor PDL Prahova care vor participa la alegerile interne din acest partid programate pentru data de 14 mai.

În faţa câtorva zeci de membri ai PDL Prahova, Theodor Paleologu a prezentat, în sala teatrului „Toma Caragiu”, moţiunea „Privind spre viitor”. Două ore mai târziu, Vasile Blaga a prezentat, aceleiaşi audienţe, moţiunea „O Românie dreaptă, o Românie europeană”.

Înainte de începerea discuţiilor dintre Theodor Paleologu şi democrat-liberalii prahoveni, preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, care şi-a anunţat susţinerea pentru candidatul Emil Boc, a afirmat că îşi menţine punctul de vedere conform căruia Boc ar trebui să fie în continuare preşedintele PDL. Anastase a explicat că echipa lui Boc nu este „una de conjunctură” şi că premierul nu este doar liderul echipei sale ci şi prietenul celor care îi sunt alături.

Roberta_AnastaseDupă ce şi-a prezentat moţiunea în faţa delegaţilor PDL Prahova, Theodor Paleologu a avut numai vorbe de laudă la adresa celor doi contracandidaţi ai săi şi a spus că el nu candidează împotriva lui Boc sau a lui Blaga, ci candidează pentru ideile sale.

Discuţiile dintre candidatul Vasile Blaga şi delegaţii care vor participa la alegerile de sâmbătă din partea PDL Prahova au durat aproape două ore. La finalul întâlnirii cu PDL Prahova, Blaga a declarat că le-a spus celor prezenţi că, indiferent de rezultatul alegerilor interne din 14 mai, la conducerea PDL va rămâne „aceeaşi echipă puternică”.

„Până la urmă, cel mai bun va câştiga. (…) Le-am explicat (participanţilor la întâlnirea de la Ploieşti – n.r.) foarte clar că vom rămâne aceeaşi echipă foarte puternică a partidului, indiferent care va fi scorul înregistrat la această Convenţie Naţională” a declarat Vasile Blaga. Secretarul general al PDL a mai spus că, în urma discuţiilor cu delegaţii PDL Prahova, speră să-i fi convins pe unii dintre aceştia să îl voteze şi că preşedinţii de organizaţii care îşi exprimă susţinerea pentru unul au altul dintre candidaţi exprimă punctele lor de vedere, în nume propriu, nu în numele organizaţiei.

paleologu„Mă bucur de decizia domnului preşedinte Boc de a se vota în ordine alfabetică, nu pe judeţe”, a mai spus Blaga.

Vasile Blaga nu a făcut alte afirmaţii referitoare la contracandidatul său Emil Boc, în schimb a spus despre cel de-al treilea candidat la şefia PDL, Teodor Paleologu, că este „un candidat extrem de curajos şi un om serios”. (Daciana Ilie)


Back To Top