Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu_adrian3Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, candidatul susţinut de Alianţa de Centru-Dreapta pentru Primăria Municipiului Ploieşti, a lansat astăzi o campanie de consultare a ploieştenilor. Sub sloganul „Să creşti, Ploieşti!”, liderul liberalilor prahoveni a început o campanie prin care solicită ploieştenilor să îi spună care sunt propunerile lor pentru oraş. Semcu va împărţi prin oraş cărţi poştale prin intermediul cărora ploieştenii vor putea să spună ce propuneri au pentru Ploieşti.

La rândul său, candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Ploieşti are trei propuneri pentru oraş: reabilitarea termică a o sută de blocuri pe an, construirea a 20 de parcări subterane şi supraterane în mai multe zone din oraş şi construirea unui parc industrial al municipalităţii.

La finalul campaniei, zece dintre ploieştenii care au oferit cele mai bune soluţii pentru ca Ploieştiul să crească economic vor fi numiţi „consilieri onorifici” ai lui Adrian Semcu, în cazul în care acesta va fi primarul Ploieştiului în mandatul 2012-2016. Campania PNL de consultare a ploieştenilor se va finaliza în prima săptămână a lunii iulie.
Ploieştenii sunt consultaţi prin intermediul cărţilor poştale „Să creşti, Ploieşti!” pe care, după completare, le pot depune la unul dintre sediile PNL din Ploieşti sau la unul dintre cele 24 de corturi special amenajate de PNL în Municipiul Ploieşti.
Back To Top