Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

flash mob poluare 1 septembrieO nouă acțiune împotriva poluării, la Ploiești. Flash mob-ul a avut loc sâmbătă dimineață, în centrul municipiului.

"Poluarea este un ucigaș tăcut.

Îi simțim, aproape zilnic, mirosul cum ne îmbrățișează mortal plămânii și ne lăsăm omorâți, lent, nepăsători.

Târziu, cancerul, alergiile, bolile cardio vasculare, diabetul, afecțiunile sistemului respirator ne vor ridica întrebări fără răspuns: de ce eu? Nu mi se poate întâmpla tocmai mie, eu n-am fumat niciodată. Am dus un stil de viață sănătos.

Dar, nu prea va mai conta, atunci...

Avem, în domeniu, o legislație șchioapă.

Orice încercare de modificare a ei - iar până acum, din partea noastră au fost cel puțin trei - s-a lovit de zidul politic, de interesul de partid care, în România, este mai important decât interesul pentru oameni.

Instituțiile sunt politizate – sunt cazuri în care soția lucrează la Garda de Mediu, iar soțul la unii dintre marii poluatori de lângă Ploiești...

Avem un ministru al mediului care, prin declarațiile sale, îi stârnește accese de invidie cosmice până și lui Pinocchio!

Și este, deja, la al treilea mandat...

Asta după ce a fost și vice-primar al orașului... 12-16 ani în care nu a făcut nimic!

Sute de articole în presă, sute de reclamații, sesizări, interpelări.

Nimic.

Nimic pe sănătatea noastră!

Felicitări și mulțumiri tuturor celor care au participat la flash mob-ul de astăzi!", a transmis, la finalul acțiunii, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top