Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dan fireaCExN al PSD a stabilit, sâmbătă, la Neptun, să se organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte în 11 organizaţii judeţene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind şi organizaţia PSD Bucureşti condusă de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Surse citate de Mediafax au dezvălui, după ședința de sâmbătă, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de preşedinte în toate filialele conduse de lideri interimari, Iar CExN a admis această propunere. Astfel, preşedintele partidului le-ar fi cerut liderilor judeţeni interimari ai PSD să înceapă chiar de săptămâna viitoare pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferinţe judeţene de alegere a noilor preşedinţi.

Filialele judeţene PSD din Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov, Brăila, Timiş, Iaşi, Giurgiu şi Sibiu, precum şi organizaţia PSD Bucureşti sunt conduse de preşedinţi interimari. Alegerile ar viza și organizația din Capitală, condusă de Gabriela Firea, cea care, în ședința de ieri, a avut o atitudine extrem de critică la adresa Guvernului și împotriva ministrului de Interne Carmen Dan.

"Pot spune ca sunt grupuri de lucru interministeriale care lucrează de mult prea mult timp ca să dea soluţii care sunt evidente şi poate ar trebui să nu se mai facă că lucrează, ci să lucreze pentru a se da soluţiile constructive. Aceasta întrebare trebuie să o discutaţi cu premierul", a spus Firea. Aceasta i-ar fi cerut demisia ministrului de Interne, căruia i-a reproşat gestionarea evenimentelor de la protestul din 10 august.

Membrii Consiliului Executiv PSD au respins, la vot, sâmbătă, cererea Gabrielei Firea de a o schimba pe Carmen Dan de la conducerea ministerului de Interne.

"Situaţia s-a tranşat în Comitetul Executiv, prin vot. Este important ce s-a discutat în CEx, eu pot lucra cu Primăria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane, ci despre instituţii", a declarat Carmen Dan, la Neptun, ca primă reacție la solicitarea colegei sale de partid.

”Doamna ministru nu a răspuns celor afirmate de mine deloc. A venit cu nişte xeroxuri însemnând mesaje pe SMS, pe WhatsApp între dna prefect şi un secretar de stat. Am întrebat-o pe faţă dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim pe mesaje. Nu mi se pare normal într-un comitet executiv să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale între prefect şi un domn din MAI, legat de proteste, de acţiuni”, a spus Gabriela Firea.

Back To Top