Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bozianu declaratie politica 25 sept 2017Luni, pe 3 septembrie, a început o nouă sesiune parlamentară. Deputatul PMP de Prahova a anunțat obiectivele formațiunii politice pe care o reprezintă, pentru următoarele luni.

 

"În sesiunea parlamentară de toamnă care începe astăzi, Partidul Mișcarea Populară va continua bătălia de opoziție împotriva intenției PSD și a lui Liviu Dragnea de a transforma România într-un fel de moșie proprie.

Așa cum am stabilit în ședința Colegiului Național de sâmbăta trecută, vom depune un proiect de lege de eliminare a tuturor pensiilor speciale pentru demnitari. Poziția noastră pe acest subiect rămâne fermă: pensia trebuie să recompenseze munca de-o viață, și nu să se transforme în privilegiu rezervat unor categorii sociale restrânse care, oricum, au venituri mult peste media populației acestei țări. De pensii speciale trebuie să se bucure doar acei oameni care au dat României mai mult decât concetățenii lor: veteranii de război, militarii din teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici.

De asemenea, vom depune toate eforturile, atât în Parlament, cât și în afara lui, pentru a realiza unitatea de acțiune a opoziției împotriva PSD. Numai dacă ne așezăm la aceeași masă și ne unim forțele, putem învinge partidul-stat", a transmis deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook / Cătălina Bozianu

Back To Top