Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

botez ganea oprea paraschivPreşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat luni că formaţiunea încă nu şi-a stabilit candidatul pentru funcţia de primar al Ploieştiului la alegerile locale din 2020, precizând că în următoarele luni vor fi efectuate mai multe sondaje de opinie, pe baza cărora va fi anunţat oficial un nume până la finalul acestui an.

Bogdan Toader a declarat că, în momentul de faţă, pe lista potenţialilor candidaţi se află cinci persoane, care urmează să intre în această etapă de evaluare a imaginii şi potenţialului de creştere. El a mai afirmat că alegerea va ţine cont şi de persoanele propuse de alte formaţiuni, preşedintele PSD Prahova explicând că se aşteaptă ca la alegerile locale din 2020 PNL să meargă tot cu actualul primar, Adrian Dobre, iar ALDE să îl propună pe Andrei Volosevici.

"Vom face sondaje de opinie, vom face evaluări şi vom gândi şi în funcţie de potenţialii contracandidaţi de la PNL şi ALDE. Undeva la finele acestui an ar urma să fie anunţat candidatul PSD, astfel încât să aibă timp suficient pentru pregătirea campaniei. Pe listă avem cinci persoane în momentul de faţă", a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

Back To Top