Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

sebastian ghita serbiaCurtea de Apel Ploieşti a decis la începutul acestei săptămâni să menţină mandatul de arestare prventivă emis pe numele fostului deputat prahovean Sebastian Ghiţă, într-unul dintre dosarele în care controversatul om de afaceri, între timp plecat în Serbia, este acuzat de fapte de corupţie şi constituire a unui grup infracţional organizat. Decizia este definitivă.

Mandatul de arestare preventivă fusese emis în 2017, iar recent fostul deputat PSD Prahova a contestat această măsură, prin avocaţii săi. La finalul lunii august, Tribunalul Prahova i-a respins cererea, pentru ca, în data de 3 septembrie, Curtea de Apel să decidă de asemenea respingerea solicitării lui Ghiţă şi menţinerea mandatului de arestare. Reprezentanţii instanţei au oferit mai multe detalii într-un comunicat de presă transmis marţi: "Prin Încheierea din data de 03 septembrie 2018 pronunțată în dosarul nr. 3913/105/2018, Curtea de Apel Ploiești - Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, a dispus următoarele: «În baza art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b rap. la art.204 Cod proc. penală respinge ca nefondată contestaţia declarată de inculpatul GHIŢĂ SEBASTIAN AURELIAN, împotriva încheierii nr. 301 din data de 28.08.2018, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova. În baza art.275 alin.2 Cod proc. penală obligă pe contestatorul - inculpat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă»".

Magistraţii Tribunalului Prahova emiseseră, în 2017, un mandat de arestare preventivă, în dosarul instrumentat de DNA Ploieşti în care Sebastian Ghiţă este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi constituire grup infracţional organizat.

Back To Top