Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Comisia Europeană a atenționat, recent, România în legătură cu deficiențele semnificative în ceea ce privește monitorizarea poluării aerului pe întregul său teritoriu. Pornind de la acest semnal de alarmă tras de autoritățile europene, în cazul țării noastre, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu anunță înaintarea unei inițiativa pentru modificarea Legii privind protecția mediului.

Acest avertisment vizează atât rețeaua de monitorizare a aglomerărilor urbane, cum ar fi celebrele șase stații de la noi, de la PH1 la PH6, cât și principalii poluanți - dioxidul de sulf, dioxidul de azot și oxizii de azot, pulberile în suspensie, plumbul, benzenul, monoxidul de carbon și ozonul, arsenul, cadmiul, mercurul, nichelul și hidrocarburile aromatice policiclice – toate, iarăși, bine cunoscute ploieștenilor și locuitorilor din împrejurimi.

Parlamentarul a anunțat, miercuri, că va depune "o nouă propunere pentru modificarea și completarea legii protecției mediului, în sensul definirii cât mai exacte a unor termeni precum: accident ecologic, emisie, amplificator de sunet, zonă rezidențială, expert, titular de instalație ș.a. Sunt convins că, dacă aceste modificări vor trece, problemele complexe care apar în evoluția dinamică a activităților antropice cu impact în transformările din aer, apă, care ne afectează pe toți, de atâția zeci de ani, vor fi mai ușor de rezolvat", după cum a precizat într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Back To Top