Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu anunță o nouă sesiune de audiențe în stradă, aceasta urmând să aibă loc în al doilea municipiu al județului, Câmpina.

Audiențele vor fi ținute pe 20 octombrie, începând cu ora 10.00, în zona cunoscută drept "La ceas".

"Câmpina este al doilea municipiu al județului nostru, cu o populație importantă – 32.000 locuitori – orașul cu cele mai multe zile însorite pe an, orașul cu cei mai mulți intelectuali, raportat la numărul de locuitori, orașul protipendadei bucureștene, până să-i fie luat acest privilegiu de Sinaia, locul unde s-a construit Peleșul, orașul unde s-a înființat prima școală de maiștri sondori și rafinori din lume, locul unde, pe aceeași stradă au locuit, la o distanță de câteva sute de metri unul de altul, istoricul și omul politic Hasdeu și pictorul Nicolae Grigorescu... 11 ani am lucrat la Muzeul «Nicolae Grigorescu», am publicat în «Revista Nouă», am organizat, alături de colegi inimoși, expoziții și sesiuni de comunicări, reușind, împreună, să readucem Casa memorială în prim-planul cultural câmpinean. Sâmbăta asta, 20 octombrie, de la ora 10, revin, nu numai în calitate de muzeograf, ci și de deputat, în orașul în care, la alegerile din 2016, USR-ul a obținut al doilea rezultat din Prahova! Haideți să ne întâlnim, într-o nouă serie de audiențe, în centru, «la ceas»!", a scris deputatul de Prahova, pe pagina sa de Facebook.

Acesta îi invită pe cetățeni la o discuție despre problemele orașului, despre ceea ce a fost, cândva, Câmpina și despre cum ar putea să fie, acum, la o sută de ani de la Marea Unire, precum și despre problemele de zi cu zi ale câmpinenilor, în speranța că, împreună, vor reuși să identifice și soluții pentru rezolvarea lor.

Back To Top