Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Bogdan Nica, candidatul PNL pentru Senat Colegiul 5, a strâns peste 13.000 de semnături de la cetăţeni pentru a se scoate în afara legii taxa radio-tv. Dacă va reuşi, el îşi propune să elimine şi alte taxe aberante, precum taxa pe apa de ploaie.

Bogdan Nica a început o serie de documentări privind taxele aberante cu care se confruntă cetăţeanul de rând. Printre ele se numără şi taxa radio TV, plătită de ploieşteni, chiar dacă aceştia nu urmăresc programele posturilor naţionale de radio şi televiziune. Există şi situaţii în care cetăţeanul trebuie să plătească aceeaşi taxă radio tv de două ori: o dată ca persoană fizică şi a doua oară ca persoană juridica, în cazul în care sediul social se află la adresa de domiciliu şi nu numai.

După cum ne-a declarat Bogdan Nica, ploieştenii au primit foarte bine campania de strângeri de semnături. "Reacţiile au fost foarte bune, au semnat 99% dintre cei întrebaţi dacă sunt de acord cu desfiinţarea taxei radio-tv. Au semnat chiar şi membrii PD-L de la corturile din oraş. Oamenii ne întreabă şi de alte taxe. Avem în lucru problema taxei pe apă de ploaie, dar încă documentăm problema. Strângem 1500-2000 de semnături pe zi, iar până acum am strâns aproximativ 13.000 de semnături, pe care nu le-am centralizat încă.

Mâine vom merge în cartierul Mihai Bravu", a declarat Nica. Acesta a reamintit autorităţilor locale că trebuie să asigure paza în şcoli. "Aşteptam acum, să vedem dacă primăria se ţine de cuvânt şi vor folosi banii alocaţi pentru paza în şcoli. Dacă nu se ţin de cuvânt, vom păzi din nou şcolile, nu una pe zi, 20 odată", a declarat candidatul PNL pentru Senat Colegiul 5.

Luna trecută, Nica a păzit mai multe şcoli din Ploiesti, în semn de protest faţă de indiferenţa Primăriei Ploieşti pentru siguranţa elevilor. În urma demersului său, consilierii locali au votat pentru alocarea a 3,5 miliarde de lei vechi pentru paza în scoli începând din luna decembrie.

 

Back To Top