Categorie: Politic

Gabriela Anghel, fost deputat de Prahova din partea PP-DD și PND, a trecut la PMP, a anunțat, luni, președintele organizației Prahova a Mișcării Populare, Cătălina Bozianu.

 

În comunicatul transmis astăzi, președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a anunțat că "doamna Gabriela-Lola Anghel este noul vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară-Prahova. Domnia sa se alătură partidului nostru împreună cu o echipă de excepție: fosta organizație a PND-Ploiești și membri din toate filialele locale ale acestei formațiuni politice. Decizia de cooptare a doamnei Anghel în funcția de vicepreședinte al PMP-Prahova a fost luată cu unanimitatea voturilor membrilor Consiliului Județean Executiv".

"Personalitate activă și implicată în problemele comunității, doamna Anghel a fost deputat de Prahova, în legislatura 2012-2016, și membru al Comisiei pentru Politică Externă. Are o vastă experiență profesională, de la domeniul afacerilor, până la comunicare publică și educație, experiență construită pe studii solide universitare și postuniversitare. În prezent, este dedicată învățământului, predând cultura civică la Colegiul de Artă «Carmen Sylva» din Ploiești. Gestul doamnei Gabriela-Lola Anghel și al colegilor noștri care au venit alături de noi din dorința de a face ceva pentru comunitatea în care trăiesc, reprezintă o dovadă a faptului că, pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni din județ, PMP reprezintă cea mai bună soluție pentru ei, pentru Prahova și pentru România", punctează președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu.

Gabriela Anghel a fost aleasă deputat, în 2012, din partea PP-DD, partid din care a fost exclusă în anul 2015. Atunic, Anghel a trecut la PND, unde a condus organizația județeană.

Back To Top