Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta_anastasePrezentă la o conferinţă de presă în Ploieşti, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că liderul PSD, Victor Ponta, a votat împotriva proiectului de lege privitor la interzicerea cămătăriei, pentru că partidul din care acesta face parte, cel puţin la nivelul judeţului Prahova, se foloseşte în campaniile electorale de membri ai lumii interlope.

Roberta Anastase a amintit de bătălia electorală din 2008, când, la nivelul judeţului Prahova, membrii mai multor partide, dintre care şi PDL, au fost agresaţi de clanuri interlope.

„Domnul Victor Ponta a votat pentru menţinerea cămătăriei. Noi, cei din Prahova, ştim de ce. Cu cine îşi face campanie PSD-ul în Prahova? Cu interlopi. Ştim cu toţii ce se vorbeşte în judeţul Prahova şi lucrul ăsta e cunoscut de toată lumea vizavi de coordonatorul lumii interlope din acest judeţ. Este fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, social-democratul Mircea Cosma”, a declarat Anastase.

„Avem înregistrări, avem oameni care au fost băgaţi în spital. (...) Aşa se justifică votul din Parlament, normal. Asta este camarila'', a mai spus Roberta Anastase.

În contrapartidă, fiul preşedintelui Cj a declarat pentru portalul de ştiri ph-online.ro următoarele:

„Ultima dată eram traficant de droguri. După ce le-am demonstrat că delirează, i-am trimis în judecată şi, prin acţiunile TSD am obţinut închiderea magazinelor de etnobotanice. Acum doreşte să mă transforme în cămătar. Dacă au dovezi, îi rog să le prezinte, dacă nu, vor ajunge la tribunal”, a declarat Vlad Cosma pentru www.ph-online.ro.

Back To Top