Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Cosma_MirceaPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu (foto 2) a dat, duminică, tonul la referendum împotriva proiectului de reorganizare administrativ-teritorială în opt regiuni propus de reprezentanţii puterii. Urmărind directivele de la centru, Constantinescu a transpus în practică un proiect din vară elaborat de conducerea USL – consultarea cetăţenilor din judeţele conduse de preşedinţi CJ ai Opoziţiei, cum e şi cazul Județului Prahova – pentru respingerea sau aprobarea proiectului Puterii în ceea ce priveşte transformarea celor 41 de judeţe ale ţării în opt regiuni administrative.

Fără a mai aştepta proiectul concret al lui Traian Băsescu privind reorganizarea administrativ-teritorială a ţării prin desfiinţarea actualelor judeţe şi apariţia unor megastructuri regionale, şefii de consilii judeţene ai USL au trecut la contraatac, organizând pe bani de la bugetele locale referendumuri pentru păstrarea judeţelor, scrie gandul.info

nicusor-constantinescuReferendumurile reprezintă şi o bună sursă de testare a capacităţii de mobilizare la vot, înainte cu mai puţin de un an de alegeri. Pentru a fi validată, la consultare trebuie să participe jumătate plus unu dintre alegătorii înscrişi în listele electorale permanente.

Rugăciunea lui Mazăre

„Să dea Dumnezeu să iasă exact aşa cum vor oamenii!”, a spus Mazăre, citat de Mediafax, înainte de a introduce buletinul în urnă, după care a completat: "Este important referendumul, să vedem ce vor spune oamenii. Eu cred că nu este bine să se desfiinţeze judeţul".

Referendumul Prahovean al USL – tot pe bani publici

În vara aceasta, conducerea PSD şi cea a PNL din Prahova îşi uniseră, iniţial, eforturile, pentru organizarea unui referendum pe tema reîmpărţirii teritoriale, după modelul pus în practică, duminica trecută, de Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa.

Mircea Cosma, președintele CJ Prahova, declarase atunci, pentru ziarul Prahova, că toate costurile legate de un eventual referendum vor fi suportate din bani publici, respectiv din bugetul Consiliului Judeţean Prahova.

Referendumul urma să aibă o singură întrebare, la care să se răspundă cu „Da” sau „Nu”: „Sunteţi de acord cu propunerea lui Traian Băsescu de a desfiinţa judeţele actuale?”.

Proiectul de hotărâre inițiat de conducerea PSD Prahova în cadrul ședinței de consiliu județean a fost retras, în vară, de pe ordinea de zi, urmând să se aștepte indicațiile de la centru. În acest moment, este posibil ca liderii USL de la Prahova să reîncălzească subiectul, după modelul inițiat de conducerea CJ Constanța.

Back To Top