Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Campanie în forţă în weekend la Mizil. Adrian Năstase, candidat la un mandat de deputat în Colegiul 8 şi preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a primit sprijin de la însuşi Mircea Geoană, liderul social-democraţilor. Cei doi „grei” ai PSD au încercat să stea de vorbă cu cât mai mulţi simpatizanţi, au pus chiar mâna pe unii din ei, şi, bineînţeles, să adune cât mai multe voturi pentru Năstase. Alături de liderii pesedişti s-a aflat, în permanenţă, Mircea Cosma, preşedinte Consiliului Judeţean Prahova.

Vizita în Prahova a lui Mircea Geoană a consemnat şi o premieră. Liderul PSD şi-a inaugurat, duminică, autocarul de campanie. Prima oprire a măgăoaiei social-democrate a fost la şcoala din Potigrafu unde funcţionează o centrală termică ecologică. Apoi stafful PSD a plecat spre Sălciile unde îi aştepta îmbujorat Adrian Năstase. Cei doi lideri PSD, însoţiţi de Mircea Cosma, au mers în curtea unei femei, care li s-a prezentat pesediştilor, cu mândrie, drept „o comunistă încă din 46”.

În curtea femeii, Geoană, ajutat cu sfaturi de Năstase, a plantat un pom fructifer. Ideea plantării copacilor îi aparţine lui Adrian Năstase, care a anunţat că preferă să facă acest lucru, decât să împartă pungi electorale. „A fost ideea mea . La început unii m-au luat în balon”, a povestit Năstase despre proiectul său, intitulat „Un pom fructifer în fiecare gospodărie”. „Să ştie lumea că nu cresc portocale, ci mere roşii”, a adăugat Mircea Cosma.

Cei doi lideri pesedişti s-au fotografiat cu localnicii din Sălciile şi le-au promis că vor rezolva mărirea pensiilor de CAP. De la Sălciile, Năstase, Geoană şi Cosma au plecat spre Mizil, la bordul autocarului de campanie, un vehicul roşu pe care tronează, de-o parte şi de alta, chipul liderului PSD. 

Emoţii de toamnă cu Cosma


„Vulturii României vor pleca de aici din Mizil şi vor purta în cioc trei trandafiri, vor aşeza drapelul PSD pe Palatul Parlamentului”, a declarat Mircea Cosma, în sala arhiplină a Casei de Cultură din Mizil, unde simpatizanţii afişau pancarde cu numele liderilor pesedişti. Năstase i-a prezentat lui Mircea Geoană biroul său de parlamentar şi totodată sediul de campanie. De la Mizil, stafful pesedist a plecat spre Ploieşti, unde a avut loc un miting electoral urmat de un concert.

După ce a demonstrat că este alături de Adrian Năstase, Mircea Geoană şi însoţitorii săi au plecat spre Bucureşti mulţumiţi că au arătat simpatizanţilor că PSD este un partid unit. Un incident desfăşurat la Otopeni, a cam dat uitării succesul din Prahova. Un obiect necunoscut a lovit autocarul de campanie, iar a doua zi Geoană a anunţat că asupra vehiculului s-au tras focuri de armă. „S-a tras probabil cu o armă cu aer comprimat”, a declarat liderul PSD. De asemenea, şoferul autocarului, Vasile Mihai, a declarat că autocarul a fost atacat după ce a trecut de podul de cale ferată de la intrarea din Otopeni şi că presupusele focuri s-ar fi tras de pe pod.

El a mai spus că o lovitură a afectat partea de sus a maşinii, acoperişul, iar alte câteva au acţionat asupra parbrizului. Ieri, poliţiştii au anunţat că au elucidat misterul. Autocarul de campanie al PSD ar fi fost avariat de o sârmă desprinsă din podul de la Otopeni, alţi patru şoferi semnalând în aceeaşi zi la Poliţie lovirea maşinilor din cauze similare, au anunţat surse judiciare. Potrivit surselor, aceasta este concluzia preliminară a anchetatorilor, însă se aşteaptă în continuare rezultatele expertizelor în acest caz. De asemenea, poliţiştii au reconstituit traseul autocarului de campanie al PSD, fiind făcute cercetări la locul incidentului. 

Back To Top