Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

La începutul săptămânii, chiar înainte de a pleca spre Parlament, unde urma să se dezbată moţiunea de cenzură „Educaţia rămâne, Guvernul pleacă” iniţiată de PD-L, deputatul liberal Horia Toma, candidat PNL în Colegiul 10 Deputaţi, a vorbit într-o conferinţă de presă despre salariile profesorilor şi de campania electorală. Toma a ajuns la Bucureşti, dar moţiunea de cenzură nu a fost dezbătută din... lipsă de cvorum.

Horia Toma consideră că majorarea salariilor profesorilor este îndreptăţită şi înţelege „dorinţa colegilor de a beneficia de venituri mai mari decât cele pe care le au în prezent”. Totuşi, Toma, care candidează pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul 10 Deputaţi, a povestit că „în ultimii patru ani cadrele didactice au primit majorări salariale nominale de 93% şi reale de 56%”. Liberalul susţine că „trebuie să ţinem cont de avertismetele transmise de Comisia Europeană în urmă cu două săptămâni, când ni s-a spus că majorarea de 50% este mult prea mare şi inoportună în acest moment”.

Salarii mai bune

Horia Toma este convins că se va ajunge la un acord între sindicate şi Guvern, iar lucrurile vor intra pe făgaş normal. „Este îndreptăţită dorinţa colegilor din învăţământ de a beneficia de salarii mai bune decât cele pe care le au în prezent, dar creşterea cu 50% a acestora în actuala conjunctură este extrem de riscantă şi poate periclita toate realizările de până acum ale României.

Majorarea salariilor nu doar pentru bugetari, ci si pentru toate domeniile, trebuie corelată cu creşterea economică şi cu creşterea productivităţii muncii”, a mai declarat Horia Toma. Liberalul a mai povestit că, în campania electorală, s-a întâlnit cu locuitorii din cartierele Pictor Rosenthal, Bereasca, Mihai Bravu, Mimiu şi 9 Mai, iar principalele probleme semnalate de cetăţeni sunt iluminatul public, infrastructra şi câinii comunitari. Penelistul crede că „modul în care anumite partide îşi fac campanie este forţat”. „Anumiţi candidaţi uzează de prezenţa lângă ei a liderilor partidului ori pentru că au o experienţă redusă în administraţie, ori, pentru că sunt necunoscuţi, şi se pitesc în spatele instituţiei Primăriei”, a mai spus Toma.

În final, Horia Toma i-a rugat pe politicienii din celelalte partide „să nu mai irosească materialele promoţionale pe strada Veniamin Costache la nr. 41”. „Atât eu cât şi soţia mea suntem liberali, iar căţelul nostru are aceeaşi orientare politică”, a încheiat penelistul.

Back To Top