Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a cerut lămuriri de la Ministerul Transporturilor, referitor la sumele din care s-a acoperit, anul trecut, facilitatea acordată studenților, mai exact gratuitatea la călătoriile cu trenul.

 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a precizat în răspunsul formulat la întrebarea adresată de deputatul PNL de Prahova, Răzvan Prișcă (VEZI DETALII), că în anul 2018 a fost decontată suma de 244.357.464,52 de lei către operatorii de transport feroviar de călători, reprezentând gratuitățile acordate studenților, în baza deconturilor depuse de către aceștia, conform HG nr. 42/2017 privind facilitatea de transport intern pentru elevi și studenți. Contravaloarea călătoriilor efectuate de studenți cu trenurile de călători ale CFR Călători, pe anul 2018, este de 225.051.838,30 de lei.

În ceea ce privește măsurile avute în vedere pentru recuperarea costurilor gratuităților acordate studenților, acestea "nu intră în sfera de competență a Autorității pentru Reformă Feroviară. Potrivit legislației în vigoare, contravaloarea deconturilor aferente facilităților acordate se suportă de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor cu încadrare în sumele aprobate cu această destinație. Pentru asigurarea plății deconturilor s-au efectuat solicitări de cuprindere în legea bugetară anuală și în ordonanțe de rectificare a bugetului de stat, sume la nivelul celor necesare acoperirii cheltuielilor generate de transportul studenților pe calea ferată", a mai precizat Răzvan Cuc în răspunsul transmis deputatului PNL de Prahova Răzvan Prișcă.

Răspunsul integral poate fi citit aici.

Back To Top