Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Forul legislativ ploieştean a aprobat, vineri, într-o şedinţă extraordinară, un proiect pentru eşalonarea a ceva mai mult de jumătate dintr-o datorie către bugetul municipal a companiei Telekom, proiect pentru care, înaintea şedinţei, consilierii PNL făcuseră chiar un apel public. După ce, la rândul lor, au votat favorabil, reprezentanţii PSD Ploieşti au răspuns ironic, tot printr-un comunicat, declarând că au votat de fiecare dată când au fost proiecte importante pentru dezvoltarea oraşului propuse de liberali, dar reclamând că unele dintre acestea n-au fost duse la capăt de executivul local.

 

Tot la capitolul ironii, social-democraţii se leagă de un paragraf din comunicatul liberalilor, care - în apelul făcut pentru susţinerea transpartinică a proiectului de eşalonare - ridicaseră, voit sau nu, un semn de întrebare cu privire la şansele demersului de a obţine rapoartele favorabile necesare şi viza de legalitate. Îndoiala ţintea iniţiatorul proiectului, iar ironia a făcut ca acesta să fie chiar primarul Adrian Dobre, adică, evident, colegul de partid al consilierilor liberali şi până de curând preşedintele PNL Ploieşti. "Grupul Consilierilor Locali ai PSD Ploiești le mulțumește colegilor din PNL pentru apelul la reconciliere (așa interpretăm comunicatul de presă emis de PNL Ploiești exact în momentul începerii Ședinței Extraordinare a Consiliului Local Ploiești). Le reamintim colegilor liberali că noi, consilierii locali PSD, am votat întotdeauna pentru interesul ploieștenilor și pentru dezvoltarea Ploieștiului. Nu înțelegem însă îndoiala care reiese din documentul emis de PNL Ploiești, în ceea ce privește obținerea «vizelor  de legalitate și a Direcției Economice, care sunt atribute exclusive ale Executivului». Să înțelegem că nu mai există niciun fel de comunicare între domnul primar Adrian Dobre și consilierii locali ai PNL Ploiești?", a fost replica transmisă de grupul consilierilor PSD Ploieşti.

"Le reamintim colegilor noștri liberali că timp de patru ani am votat întotdeauna proiectele menite să aducă un plus valoare Ploieștiului, iar aici ne referim inclusiv la deja faimosul viitor nou spital municipal, care din păcate se dovedește a fi o minciună de campanie electorală. În plus, am aflat cu tristețe că Guvernul Orban a văduvit Ploieștiul de 600.000 lei pe câte i-a cerut înapoi de la Primăria Ploiești. Nu înțelegem această abordare, deoarece la investirea prezentului Guvern ni s-a promis ca situația Ploieștilui va fi mult mai bună!", se mai arată în comunicatul trimis de PSD după şedinţa de vineri a Consiliului Local Ploieşti.

Proiectul la care fac referire cele două grupuri politice a vizat eşalonarea unei datorii de 81 de milioane de lei, rezultată după un litigiu câştigat de Serviciul Finanţe Locale, vizând plata de către Telekom a unor impozite pe clădiri şi majorări de întârziere, iar forul legislativ a convenit acum ca societatea de comunicaţii să achite aproape 36 de milioane până la finele acestei luni, iar restul în tranşe până în mai 2022, argumentându-se că astfel s-a evitat un eventual blocaj financiar care ar fi putut interveni în lipsa eşalonării.

Back To Top