Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase a transmis astăzi o scrisoare mai multor mari companii din Ploieşti şi din vecinătatea municipiului, solicitându-le să ţină cont de contextul actual, să reducă emisiile nocive unde este cazul şi să publice zilnic rapoartele de automonitorizare pe care sunt obligate să le realizeze. Solicitarea vizează rafinăriile, dar şi companii specializate în neutralizarea deşeurilor sau producerea de detergenţi şi vine după ce "în ultimele zile a crescut numărul de sesizări cu privire la poluarea aerului".

 

Într-o conferinţă de presă ţinută prin intermediul aplicaţiei Zoom, parlamentarul ploieştean a explicat că, în contextul pandemiei de coronavirus şi ţinând cont că va urma o perioadă de relaxare a restricţiilor, când oamenii vor putea ieşi mai des din locuinţe, prahovenii vor avea nevoie poate mai mult ca oricând de aer curat. În aceste condiţii, ea le-a adresat o solicitare "firmelor care, în viziunea opiniei publice, sunt încadrate drept mari poluatori". Deputatul a notat, totuşi, că, în ultima perioadă, conducerile acestor companii au contribuit pentru dotarea spitalelor sau sprijinirea altor acţiuni de ajutoare a comunităţii locale, declarând că "au dovedit că nu sunt insensibile la problemele comunităţii locale" şi că "ar fi un gest de respect pentru ploieşteni" să continue activităţile într-un climat transparent.

"În prima perioadă a stării de urgenţă am remarcat cu toţii o îmbunătăţire a calităţii aerului. Din păcate, în ultimele săptămâni şi mai ales în ultimele zile, am primit numeroase seizări cu privire la calitatea aerului şi la disconfortul olfactiv şi unele mirosuri, care nu sunt specifice traficului rutier. Vine o perioadă în care oamenii sunt îndemnaţi să iasă la aer curat şi să facă multă mişcare în aer liber. Am decis să scriu o scrisoare agenţilor economici consideraţi de opinia publică a fi mari poluatori, atrăgându-le atenţia că, poate mai mult ca niciodată, oamenii au nevoie să respire aer curat", a argumentat deputatul de Prahova Roberta Anastase.

Vizate sunt Rompetrol-Lukoil, Rafinăria OMV Petrobrazi, Rafinăria Vega, Dero Lever şi Eco Burn, "companiile asupra cărora au sosit cele mai multe sesizări", a mai declarat parlamentarul PNL. Anastase le-a solicitat companiilor care au emisii în atmosferă să "publice zilnic rezultatele procedurilor de automonitorizare pe care sunt obligate să le facă", argumentând că "ar fi un exerciţiu de transparenţă şi un gest de respect faţă de ploieşteni".

Back To Top