Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Partidul MIşcarea Populară a lansat o campanie pentru implicarea societăţii civile şi găsirea de soluţii la problemele pe care le traversează România în acest moment. Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele organizaţiei judeţene a PMP, a transmis cu acest prilej invitaţia prahovenilor să intre pe platforma solutiata.ro şi să lase sugestii, promiţân că soluţiile cele mai bune venite dinspre cetăţeni vor fi transpuse în proiecte legislative în Parlament.

Campania se numeşte ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”, iar site-ul solutiata.ro îi este dedicat. Aici se găsesc şase rubrici, cu propuneri pentru economie, mediu, sănătate, educaţie, agricultură şi turism.

"România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României", a declarat, marţi, deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova.

Back To Top