Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că una dintre inițiativele USR pentru protecția pădurilor a făcut un pas important. Proiectul privind înființarea "DNA-ului pădurilor" a fost adoptat, joi, de deputați.

 

"Proiectul USR privind înființarea «DNA-ului pădurilor»  a mai făcut un pas important, a trecut de Camera Deputaților și își urmează parcursul legislativ către camera decizională, Senatul.

20 milioane de metri cubi de lemn sunt tăiați anual în România. Pădurile noastre au fost exploatate iresponsabil, în timp ce poluarea a crescut.

Din păcate, PNL și UDMR nu au susținut proiectul, preferând să se abțină", a precizat parlamentarul de Prahova.

Proiectul se referă la reglementarea organizării și funcționării Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, care ar urma să funcționeze ca structură a Parchetului de pe lână Înalta Curte de Casație și Justiție, condusă de procurorul general prin intermediul procurorului șef al DIIM, Aceasta va fi o structură specializată în combaterea infracțiunilor împotriva mediului înconjurător.

Back To Top