Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Invazie de lideri democrat-liberali weekend-ul trecut în Prahova. Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Vasile Blaga şi Emil Boc au venit pentru a-şi ajuta colegii prahoveni în campania electorală. Dacă Stolojan, Stoica şi Blaga au preferat Ploieştiul şi s-au întâlnit cu simpatizanţii partidului din municipiul reşedinţă de judeţ, Emil Boc a mers la ţară, demonstrând că este alături de Mircea Staicu, contracandidatul lui Adrian Năstase în Colegiul 8 Deputaţi.

După întânirea cu membrii organizaţiei judeţene a PD-L, Theodor Stolojan s-a întâlnit cu ziariştii prahoveni, cărora le-a vorbit despre planul anticriză al partidului şi despre programul de guvernare al formaţiunii politice. Alături de Stolojan s-au aflat europarlamentarul Roberta Anastase, preşedintele PD-L Prahova, deputatul Gabriel Sandu, vicepreşedinte al partidului şi primarul Andrei Volosevici, liderul PD-L Ploieşti. „PD-L este singurul partid care a lansat un program de guvernare care cuprinde şi măsuri împotriva crizei economice”, a afirmat Stolojan, care crede că în viitor „România va avea o creştere economică de aproximativ 4% pe an”.


Ţinta predilectă a atacurilor lui Theodor Stolojan, prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor, a fost premierul Călin Popescu Tăriceanu, semn că în această campanie electorală pedeliştii se bat doar cu liberalii. Stolojan l-a acuzat pe premierul Călin Popescu Tăriceanu că este "ţinut captiv de grupurile de interese" şi că plăteşte "taxă de protecţie" către PSD, taxă concretizată în alocările bugetare făcute cu predilecţie către primari PSD şi PNL. 

Stolojan a spus că, în orice ţară cu democraţie, un partid aflat la Guvernare, cu doar 20% susţinere în Parlament, cum este PNL, ar trebui să aibă un acord transparent cu aceia care îl susţin pentru adoptarea legilor. „Domnul Tăriceanu nu a avut un asemenea acord semnat, pe care oamenii, cetăţenii, să-l cunoască, să ştie ce responsabilităţi şi-a asumat acest Guvern. În mod normal, într-o democraţie se ajunge la alegeri anticipate.

În România, domnul Tăriceanu, grupurile de interese care îl ţin captiv, au hotărât să nu parcurgă această cale, ci, dimpotrivă, să rămână la guvernare şi să se înţeleagă tot timpul netransparent cu PSD. Şi taxa de protecţie pe care a plătit-o Tăriceanu PSD-ului se concretizează în nevotarea, de către PSD, a propriilor moţiuni de cenzură introduse, contra alocări din bugetul ţării. Şi ultimele două Hotărâri de Guvern nu fac decât să aloce nici mai puţin nici mai mult decât 600 de milioane de euro din rezerva bugetară cu predilecţie primarilor PNL - PSD, acum, înainte de campanie”, a afirmat Theodor Stolojan. După întâlnirea cu ziariştii, Theodor Stolojan a participat, alături de Valeriu Stoica, la o dezbatere a capitolului educaţie din Programul de Guvernare al PD-L.

Boc la Drăgăneşti şi Colceag 

Emil Boc, preşedintele PD-L, a mers la Drăgăneşti şi Colceag, alături de Mircea Staicu, candidat în Colegiul 8 Deputaţi, şi Ion Rotaru, candidat în Colegiul 4 Senat. Boc le-a povestit sătenilor despre programul de guvernare al partidului pe care îl conduce. Şi unde este cel mai bine să te întâlneşti cu posibilii alegători decât la târgul de duminică... Aşa că sutele de oameni veniţi la târgul de la Drăgăneşti au fost încântaţi să dea mâna cu liderul PD-L. Copiii s-au îmbulzit să-l vadă pe şeful pedeliştilor şi să primească a un pix, iar cei mai în vârstă au dorit să-i spună lui Boc că partidul are susţinerea lor.

Toţi sperau şi ca ofurile lor, odată povestite liderului de la Bucureşti, să-şi găsească rapid rezolvare. Spre marea bucurie a unui mic negustor, Emil Boc şi-a cumpărat de la el o potcoavă „ca să-mi aducă noroc”. La Parepa, locuitorii i-au cerut liderului democrat-liberal să facă drumurile „pentru toţi, nu aşa cum fac alţii”, dar şi ajutor pentru agricultori şi pentru bătrânii care au mai rămas în localitate. Liderul PD-L a spus că „politicienii care cred că vor câştiga stând pe stâlpi sau apărând la televizor vor avea mari suprize pe 30 noimebrie, pentru că oamenii vor vota persoane în carne şi oase”.

Mircea Staicu, contracandidatul faimosului Adrian Năstase, s-a declarat nemulţumit de faptul că „în fiecare seară, din zeci de maşini se aruncă pomi fructiferi în curţile oamenilor”. „Oare şi pomii fructiferi au devenit materiale promoţionale? Ca să nu mai vorbim despre panourile amplasate ilegal şi despre pungile care au fost împărţite în precampanie”, a spus Staicu. „Jucăm la victorie, jucăm pe o singură carte. Satisfacţia minimă ar fi să câştigăm cu un vot în plus faţă de PSD, iar cea maximă este aceea de a obţine un procent cât mai aproape de 50% pentru a forma singuri guvernul”, a spus Emil Boc.

 

Back To Top