Categorie: Politic

Plenul Legislativului s-a reunit, joi, în ședință, la vot urmând să fie supus proiectul privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Numai că, potrivit deputatului de Prahova Dan Rădulescu, inițiativa a dispărut de pe ordinea de zi.

 

"Proiectul USR pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost scos de pe ordinea de zi a plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților ce trebuie să înceapă în câteva minute... Cumva, mă așteptam la măgării de genul ăsta, adică, na, cum să renunțe acești mici semizei, cum se cred, la privilegiile pe care nu le merită?! Anul ăsta, după alegerile locale și parlamentare, sper să ajungă la groapa de gunoi a istoriei acolo unde, de fapt, le e și locul! De 30 de ani, politicienii români atât au știut: să-și securizeze funcțiile pentru ei și marea famiglie transpartinică, să-și bată joc de banul public și să nu aibă niciun fel de respect pentru cetățeni!", a scris parlamentarul USR de Prahova pe pagina sa de Facebook.

"Eu rămân un fidel susținător al ideii că parlamentarii nu au nevoie de pensii speciale ori de alte privilegii, în afară de imunitatea pentru declarații! Iar mâine, avem vot în plenul reunit al Parlamentului pentru proiectul de eliminarea a pensiilor speciale ale parlamentarilor!" declara acesta miercuri, după ce proiectul de impozitare a pensiilor speciale a fost adoptat de Camera Deputaților.

Back To Top