Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a ieșit la rampă, joi, cu un răspuns la anunțul alianței formate de PML, USR și PLUS, la nivelul județului, împotriva PSD.

 

"Dacă acești domni cu ideologii complet diferite și-au dat mâna, încălcând interesele, valorile și principiile promovate de cele 2 partide pe care le reprezintă, citez - "doar pentru a mă înfrânge", adică doar pentru a avea o șansă mai mare împotriva mea, îi asigur că nu pot decât să mă simt flatat!

Acest lucru înseamnă că, și în sondajele lor, se confirmă faptul că munca mea și realizările echipei Consiliului Județean Prahova, pe durata acestui mandat, sunt apreciate de cetățenii pe care îi voi reprezenta, întotdeauna, cu respect, responsabilitate și recunoștință pentru încrederea acordată", a comentat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, despre ceea ce numește "bizara alianță USR-Plus&PNL".

"Consider că, în orice campanie electorală, cetățenii sunt cei care trebuie să aleagă în funcție de 2 aspecte importante: 1. OMUL și 2. PROIECTELE acestuia. Or, ei nu au venit, astăzi, în fața opiniei publice,  nici cu proiecte, nici cu viziunea unui lider. Ei au venit doar cu ură... și aceeași poezie: PSD, PSD, PSD.

De aceea, tuturor celor care nu sunteți de acord cu această alianță toxică, fără principii și fără proiecte, vă transmit că, în viață, fiecare dintre noi suntem evaluați după munca și caracterul nostru, dar și că toți cei care iubiți Prahova sunteți, întotdeauna, bineveniți în echipa mea", a mai transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul formațiunii politice la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Back To Top