Categorie: Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher consider că premierul propus de social-democrați este cea mai bună variantă dintre toate nominalizările făcute până acum de partidele politice.

 

“PSD e gata de guvernare! PSD a câștigat alegerile, prin urmare își asumă hotărât responsabilitatea de a forma un guvern care să scoată țara din profunda criză sanitară și economică în  care a aruncat-o guvernarea haotică a Dreptei. Premierul cu care PSD merge la consultările cu președintele țării este Alexandru Rafila. Vedeți altă nominalizarea mai bună, din partea altor partide politice?”, a transmis parlamentarul de Prahova care, cel mai probabil, va reprezenta Prahova în Senat, în mandatul 2020 – 2024.

Candidat din partea PSD pentru un mandat de senator, la alegerile din 6 decembrie, Laura Moagher l-a mulțumit prahovenilor pentru încrederea acordată duminică. “Datorita votului dumneavoastră, voi reprezenta Prahova în Senatul României, unde voi face tot ce îmi stă în putere să lupt pentru dezvoltarea județului nostru. Vreau să fiți siguri ca votul dumneavoastră ma responsabilizează și că adevărații câștigători ai acestor alegeri sunt prahovenii. Voi munci necontenit, așa cum am făcut-o și în primul mandat în Camera Deputaților, pentru tinerii din Prahova, pentru familiile defavorizate și pentru ca toți locuitorii acestui județ să se bucure de condiții de trai la nivel european.

Legea care permite prahovenilor afectați de poluare să se pensioneze cu 2 ani mai devreme a fost doar unul dintre proiectele pe care mi le-am propus a le duce la bun sfârșit. Vor urma și altele, toate în beneficiul dumneavoastră!

Pentru mine și echipa PSD ce va reprezenta județul în Parlamentul României, PRAHOVENII sunt pe primul loc!” a mai transmis parlamentarul de Prahova Laura Moagher.

Back To Top