Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat vineri pentru o jumătate de oră la Ploieşti. Deşi gurile rele susţineau că Băsescu nu va rata ocazia de a face campanie electorală pentru PD-L, şeful statului a mers, doar, la UPETROM pentru a se asigura că cei 3.500 de angajaţi ai societăţii nu sunt în pericol de a fi disponibilizaţi. După întâlnirea cu directorul general al firmei, preşedintele, foarte bine dispus, a răspuns ziariştilor la întrebări, dar a evitat să discute foarte mult despre politică.

Traian Băsescu a anunţat că vizitele la marile companii din România sunt necesare pentru a-şi face o imagine clară asupra economiei româneşti şi pentru a trage concluziile care vor constitui apoi o temă de discuţie cu viitorul Guvern. „Vreau să am o imagine foarte clară a întregii economii, ca să pot să trag concluziile, care vor fi un subiect de discuţie între mine şi viitorul Guvern înainte de a-i desemna”, a declarat preşedintele după întâlnirea cu conducerea societăţii UPETROM Ploieşti.

„Fondul discuţiilor este ce intervenţii şi ce sprijin poate da Guvernul într-o politică de susţinere a marilor companii româneşti pentru a menţine locurile de muncă. Acesta este motivul principal al discuţiilor pe care le-am avut atât cu conducerea, cât şi cu sindicatul. Am convingerea că noul Guvern, odată instalat, va prelua ca prioritate menţinerea locurilor de muncă prin sprijin efectiv acordat”, a spus şeful statului. „Upetrom este o companie solidă, care lucrează în proporţie de 80 la sută pentru export. Marea problemă a perspectivei uzinei este să-şi menţină contractele la export şi să sperăm că nu vor fi anulări de contracte”, a mai declarat Băsescu după discuţiile cu conducerea societăţii ploieştene. Traian Băsescu a aruncat câteva săgeţi şi către sistemul de învăţământ. El a spus că „forţa de muncă tânără este slab calificată”, adăugând că „sistemul de educaţie românesc nu este unul perfomant”.
Şeful statului a refuzat să comenteze o declaraţie din turneul electoral al liderului PSD, Mircea Geoană, potrivit căreia şeful statului şi-ar fi "trimis soli" la PSD pentru a negocia un Guvern PD-L - PSD.

„Discutăm orice despre Guvern după 30 noiembrie. Nimic nu se poate negocia înainte. Discutăm cu rezultatele pe masă”, a spus preşedintele la finalul scurtei vizite de la Ploieşti. Traian Băsescu s-a erijat, încă odată, în apărătorul produselor fabricate în România. El i-a constrazis pe „mincinoşii” care spun că nu poţi cumpăra produse româneşti din hypermarketuri. El a explicat că a mers la cumpărături cu noua sa Dacie Logan şi a constatat că 85% din produsele găsite în hypermarket sunt româneşti. „Am cumpărat produse româneşti şi le-am găsit uşor. E o minciună ce se spune la televizor, că 80% din produsele din supermarketuri sunt străine”, a spus şeful statului. Traian Băsescu a promis că va încuraja consumul de produse autohtone, pentru a susţine economia româneacă pe timp de criză. Ultimul produs fabricat în ţara noastră achiziţionat de preşedintele Băsescu este untul.

Preşedintele a mai mers, vineri, după vizita de la Ploieşti, la fabrica Nokia de la Jucu, judeţul Cluj, şi la combinatul Mechel din Câmpia Turzii. Ultima oară când Traian Băsescu s-a aflat la Ploieşti a fost pe 16 mai 2008, când a venit tot la Upetrom pentru a participa la aniversarea firmei.

Back To Top