Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Adrian Lupu, candidatul PNL în Colegiul 2 Senat, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi donează indemnizaţia de consilier local (aproximativ cinci milioane de lei vechi) în fiecare lună către o persoană cu probleme financiare. Lupu s-a declarat nemulţumit de modul în care se desfăşoară campania electorală, deoarece, „am întâlnit, în localităţile din Colegiu, femei care curăţau peşte portocaliu şi bărbaţi care se plângeau că au avut probleme cu stomacul din cauza vinului roşu oferit de un alt candidat”.

Candidatul liberal la un mandat de senator este nemulţumit de faptul că unele idei din programul său electoral, lansat chiar la începutul campaniei, au aparut şi în discursurile altor contracandidaţi. Adrian Lupu i-a amintit doar pe democrat liberalii Sever Voinescu şi Mircea Staicu, care i-au furat ideiile privind cardurile de sănătate şi cele pentru învăţământ. Liberalul consideră că niciunul dintre contracandidaţii săi nu este „redutabil”. „Până la urmă, votul oamenilor va alege şi mi-este greu să ştiu acum ce este în mintea celor care oferă cadouri sau a celor care le primesc. Am făcut campanie din poartă în poartă şi ştiu că alegatorii doresc schimbarea clasei politice, vor să vadă că se întâmplă ceva concret şi s-au săturat de promisiuni electorale”, a mai declarat Adrian Lupu.

Back To Top