Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Premieră în Prahova! UDMR a organizat, pentru prima oară după 1990, o conferinţă de presă, la care a încercat să fie explicat misterul candidaturilor etnicilor maghiari în toate cele 17 colegii uninominale din Prahova. Patru dintre candidaţii UDMR în judeţul nostru la alegerile din 30 noiembrie au avut curajul să vină în faţa ziariştilor pentru a explica principalele puncte din programul electoral al Uniunii.

Erno Veres, candidat în Colegiul 2 Senat, Antal Lorant, candidat în Colegiul 1 Camera Deputaţilor, Jakab Csaba, candidat în Colegiul 2 Deputaţi şi Eniko Biro, candidat în Colegiul 3 Deputaţi, au venit la Ploieşti şi au explicat că „UDMR doreşte să acumuleze toate voturile posibile”. Reprezentanţii maghiarilor au explicat că la alegerile din 2004, Uniunea a obţinut în Prahova 676 de voturi pentru Camera Deputaţilor şi 748 de voturi pentru Senat. În plus, la alegerile pentru Parlamentul European, UDMR şi candidatul independent Laszlo Tokes au obţinut aproape 2.000 din voturile prahovenilor. „Sperăm să obşinem după redistribuire un mandat de deputat şi nu va fi prima oară când UDMR va avea reprezentanţi în alte regiuni decât cele consacrate. Am avut deputat la Galaţi, la Giurgiu şi chiar în Bucureşti”, a explicat Eniko Biro.

„Suntem mândri că întotdeauna mojoritatea română a dat un vot de încredere reprezentanţilor noştri şi aceasta este explicaţia depunerii candidaturilor UDMR în aproape toate colegiile uninominale din România. Dorim să le propunem prahovenilor programe concrete promovate deja de reprezentanţii noştri în Parlament şi în Guvern şi nu facem promisiuni fără acoperire”, a mai spus candidata maghiarilor în Colegiul 3 Deputaţi. Printre proiectele propuse de UDMR în programul electoral amintim reabilitarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea turismului şi în special a celui rural şi promovarea programelor destinate obţinerii de energie regenerabilă.

Udemeriştii mai cer lărgirea atribuţiilor preşedinţilor consiliilor judeţene şi reducerea competenţelor prefecţilor. De asemenea, maghiarii militează pentru împărţirea României în 15 microregiuni, nu în 8 cum este în prezent, susţinând că în regiuni mai mici ar fi mult mai simplu de lucrat eficient. Reprezentanţii UDMR au mai afirmat că au fost motivaţi să îşi depună candidaturile în Prahova şi de faptul că în judeţ trăiesc, potrivit ultimului recensământ al populaţiei, 615 etnici maghiari.

Back To Top