Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderii de la centru ai PD-L încearcă pe ultima sută de metri a campaniei electorale să demonstreze că au încredere în candidaţii tineri ai democrat-liberalilor prahoveni. Emil Boc, preşedintele PD-L, a venit, marţi, la Ploieşti, pentru a-şi arăta susţinerea pentru Iulian Bădescu şi Gabriel Sandu, candidaţii formaţiunii în colegiile 2 şi 5 Senat şi pentru Sever Voinescu şi Andrei Sava, candidaţi în colegiile 10 şi 12 de deputaţi. Şeful PD-L şi-a însoţit mai tinerii colegi în pieţele Mihai Bravu şi Nord, unde i-a rugat pe ploieşteni să
aibă încredere în politicienii democrat-liberali.

Emil Boc a venit să cumpere ridichi şi morcovi de la Ploieşti

Trei legături de produse româneşti

Excursia prin Ploieşti a liderului PD-L a început în Piaţa Mihai Bravu, unde, împreună cu Sever Voinescu şi Gabriel Sandu, a stat de vorbă cu cetăţenii prezenţi în zonă. O ploieşteancă i s-a plâns lui Emil Boc de faptul că fiica sa a terminat o facultate, a făcut şi un master, dar, cu toate acestea, nu îşi poate găsi un loc de muncă. „Noi avem un program pentru tineri prin care vom elimina condiţiile de vechime, pentru ca aceştia să îşi găsească mai uşor un loc de muncă”, i-a răspuns preşedintele PD-L femeii. „Unde sunt produsele româneşti? Vrem să le vedem, vrem să le cumpărăm”, a spus Boc în momentul în care a intrat în Piaţa Mihai Bravu. Înconjurat de ploieşteni, liderul pedelist a cumpărat de aici trei legături de ridichi şi morcovi, după care a plecat spre zona de nord a oraşului.

Aceeaşi atmosferă a fost şi în Piaţa Nord. Aici, Emil Boc le-a spus celor veniţi să îl vadă că trebuie să aibă încredere în oamenii tineri şi i-a îndemnat pe cetăţeni să iasă la vot pe 30 noiembrie. „Cu domnul Boc tre' să dăm noroc”, a spus un ploieştean bucuros de faptul că are ocazia de a sta faţă în faţă cu şeful democrat-liberalilor. De simpatia ploieştenilor s-a bucurat şi Iulian Bădescu, candidatul din Colegiul 2 Senat. Oamenii i s-au adresat acestuia cu apelativul „domnule senator”, iar o pensionară i-a promis că îl va vota deoarece este sigură că acesta poate să schimbe lucrurile. 

Miniştrii ploieşteni

După întâlnirea cu ploieştenii, Emil Boc a mers la sediul PD-L Ploieşti pentru a sta de vorbă cu jurnaliştii. Boc a declarat că partidul pe care îl conduce garantează aplicarea şi în 2009 a majorării pensiilor, însă banii pot fi aduşi numai de o guvernare de dreapta. "PD-L are ca obiectiv continuarea acordării pensiilor majorate în 2009”.

Liderul PD-L a mai spus că partidul său va milita pentru adoptarea legii salarizării unice a personalului bugetar. "Vom pune şi profesorul şi medicul la locul lui în societate, cel care are salariul mare va sta pe loc, iar celui care are salariul mic acesta îi va creşte în ritm accelerat", a susţinut Boc.

El a mai afirmat că doi ploieşteni au „în raniţă bastonul de posibil ministru”. „Roberta Anastase şi Sever Voinescu sunt cei care pot oricând să ocupe un fotoliu în viitorul Guvern. El a mai adăugat că „nimeni, însă, nu va ocupa un post de ministru fără a avea performanţe electorale la el acasă”. 

Back To Top