Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

george axinia cere includerea comunelor batrani si starchiojd in circuitul turistic
Categorie: Politic

Deputatul AUR de Prahova, George Axinia, solicită includerea comunelor Bătrâni și Starchiojd în circuitul turistic.

„Este necesar să includem și comunele Bătrâni și Starchiojd într-un circuit turistic al județului Prahova, în vederea dezvoltării acestei regiuni”, a declarat George Axinia.

28 de monumente istorice

„Comuna Bătrâni se află în depresiunea Starchiojd, la poalele Muntelui Zmeurăt, înalt de 1.100 m, în zona Carpaților de Curbură. Principalele zone locuite se află în valea pârâului Bătrâneanca, satul Bătrâni fiind așezat în vale, iar Poiana Mare, în zona mai înaltă din județul Prahova, o zonă cu un potențial turistic neexploatat.

În comuna Bătrâni se află casa Ion Fâțu (sfârșitul secolului al XIX-lea) din satul Bătrâni, monument istoric de arhitectură de interes național. În rest, alte douăzeci și șapte de obiective din comună sunt incluse în lista monumentelor istorice din județul Prahova ca monumente de interes local. Două sunt situri arheologice aflate în zona satului Bătrâni — situl de la „Coada Malului” (la marginea de sud-est a satului, pe deal), ce cuprinde așezări din secolele al IV-lea–I î.e.n. și al IV-lea–al VI-lea e.n.; și situl de la „Slobozia”, unde s-a aflat o așezare din secolul al V-lea e.n. Celelalte douăzeci și cinci sunt clasificate ca monumente de arhitectură”, arată o postare a AUR Prahova pe rețelele de socializare.

Back To Top