Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Atacat, marţi, de PSD Ploieşti după ce a susţinut majorarea tarifului pentru gigacalorie, primarul Volosevici a transmis o replică acidă, în care acuză că social-democraţii "i-ar lăsa fără operator de termie pe ploieșteni" doar ca să obţină o temă de atac politic. Primarul municipiului Ploieşti mai aminteşte că precedenta majorare de tarif, una substanţială, a fost aprobată în perioada în care social-democraţii aveau o majoritate confortabilă în forul legsilativ local.

"Pentru o corectă informare, există o organizație a PSD Ploiești care face parte din categoria «Lupul moralist». De o vădită rea credință sau lipsă de respect pentru ploieșteni, sau, mai grav, lipsă de cunoaștere a legii, PSD Ploiești fie încearcă să dezinformeze, fie nici până acum nu a înțeles faptul că primarul Municipiului Ploiești nu poate vota proiectele de hotărâre, dar și că orice fel de hotărâre a Consiliului Local se adoptă doar prin votul consilierilor locali. «Leșinând» de atâta îngrijorare și întruchipând «lupul moralist» - adică grija pentru ploieșteni, PSD Ploiești i-ar lăsa fără operator de termie pe ploieșteni, deci fără căldură în sezonul de iarnă 2021-2022, doar ca să îl atace pe Volosevici", a scris primarul, într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe acelaşi subiect: Primăria Ploieşti promite că nu vor fi sincope la plata subvenţiei, după majorarea tarifului la gigacalorie

"Să vezi și să nu crezi, una dintre ajustările de tarif (vă rog să nu mă credeți și să verificați!), a fost făcută în ședința de Consiliu Local din 31.01.2019 în care membrii PSD au votat majorarea de la 186,97 lei/Gcal fără TVA la 237,35 lei/Gcal fără TVA . Mai târziu, au prelungit contractul Veolia prin hotărârea de Consiliu Local din 09.04.2019, pe o perioadă de 3 ani. Deci, trageți dumneavoastră concluziile!", a mai afirmat Andrei Volosevici.

Pe acelaşi subiect: Consiliul Local Ploiești a votat majorarea tarifului la gigacalorie, PSD amenință cu instanța

"Clar și răspicat, populația va plăti pentru gigacalorie aceeași sumă în valoare de 186,97 lei/Gcal fără TVA, ca în sezonul de iarnă 2020-2021. Clar și răspicat din nou, atât timp cât există posibilitatea de a acorda subvenția la căldură, voi face toate eforturile pentru a o susține financiar. Restul e cancan!", se încheie mesajul lui Andrei Volosevici.

Back To Top